A C T U A L I T Y – afscheidsrechtelijke premie als voor schot voor open doel

Benieuwd wat voor voorschot Blätter bij zijn afscheid krijgt

Blätterlijk heeft hij gezegd : Dat ie niet iederéén kan Kont – tro- leren! Wat in de voetballerij niet zo moeilijk moet zijn, want daar loopt de tegen-partij van elkaar Kontstant achter de feiten aan.

En moet je elkaar niet uit het oog of het hart verliezen. Dus als het ‘hard tegen hard’ van de feiten gaat, en je je ogen er voor sluit, kan een blind paard op het schaakveld geen kwaad doen.

Dat nu het Af-blätteren van de vhoorzitter is begonnen, lijkt op ‘zo gewonnen zo geronnen.’ En ‘geronnen bloed’ is wat je vermijden moet.

Al hoewel velen Blätters bloed wel kunnen drinken! Zie ik ze nu al in beeld op de Gifbeker van vanavond drinken. En al hoe zijn gedrag te verwerpen is, verwerp ik met twee bulten van woestijnkamelen zijn schuld. Heb geduld Heb geduld: “Wij werken er aan !“ Tja, dan ben je Fifapatisch wel uitgeluld!! Daar ‘sport’ mijn broek van af..

En een ding moet naakt tuurlijk wel gezegd: “De beste Sportlui staan als kapiteins of Mindustrie aan de kant!

Ben benieuwd wie zich als eerste van de konthullullingen van zelf-kant maakt! De sport neemt naakt tuurlijk ook een behoorlijke vlucht in noodduik voor open doel.

En alle vangnetten bij de Fifa zijn net als de verloven ingetrokken! En voor die üngeBlätterde man wird die Blätter- ’s-extra hoch gelegt! Zodat ie weer ‘oenderan die Blättermoescht beginnen, als er heute abend Gute Nacht Freunde.. es ist zeit zu gehen, was ich noch zu sagen Blätter dauert noer – eh nur noch eine Ziek- arrètte! Und ein letzste corruption im stehen..

Dit was met Het oog op morgen, om die blètter niet uit het oog te verliezen, en eens met kiezen op mekaar een ander te kiezen!

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>