A C T U A L I T Y – Nou moet je eens goed luisteren!! Ik wil het er met geen -m-oord meer over hebben

“Nee, luister goed : ik wil er met geen woord meer over hebben! Begrépèn?”

Anti-say-militairisme ; You wish to Bi Jewish; No I’m not foolish enough to say Ha S H E M, but after all with Nexus for all.nl I amstil going strong A D R E M D O N.

Taal is grenzeloos, gelijk Babarij dat I S is gelijk aan de gevangenispoorten van de stad Jéé-ruziea-lem. Maar ze leeën hem toch in Bedleeheemneer? Nee dat was aan het meer van Gallileï, waar ze later in Wrangkrijk Gallisch van werden.

Daar schijnt onze Gó – alitiepolitie ook last van te hebben, wat James als muziek in de oren klonk. Maar ja, als zo’n Last als achternaam hebt, klinkt dat als over en toverwinningsmuziek in de oren!

Het zit niet voor niets tussen je oren, en niet er in. Want als erbuitenstaander, sonbserveer je béter, wat de externe invloeden van buiten af in je jonge jaren was. Nou als dat zo is, wat zeker op mij van toeplassing, – over gezeik gesproken trouwens- is, en was. Maar dan had ik zeker een Mixture-picture van de ernstigste Cr-I S I S om aandacht moeten zijn! Had ik vele volkeren geenocidéaal in het Trapportaal van de Kahalifaten in de pedodaal-emmer gestampt. Want wij aten vroeger gestampte pot, totdat de lesbo’s dat niet meer namen! Nee, hee, ik ga hier ook geen namen noemen, Terwijl er toch veel voornam lesbo’s zijn. Maar ja, die schijnen allemaal aan de Dike gezet te zijn! Oh, nu begrijp ik de voor-uit-drukking : “Aan de Dijk gezet béter!”

Flikker toch op met dat soort Moordgrapjes! “Hee hallo, als je de ‘M’ van de Sinterklaasletter omdraaid krijg je in Chocolade-letters de werkelijk betekenis van dat woord!

Trouwens over die ‘grijsaardbaard’ gesproken. Volgens geruchten, zal hij niet per Stoomboot vanaf de bemiddellandse zee over steken, nu ze in Hòl – Land de overstekeling aan lager wal laten staan ! Over het masker van die ghulppieten waar een blanke priester achter schuil gaat, hebben ze het al lang niet meer. Ze hebben het nu er over hoe ze zich in de ‘boot-genomen’ voelen !

I’ll rest my kees, nou dat doen ze niet bij de M H 17 , die zich slachtoffer voelt, omdat ze Kees en nog 1 persoon maar niet kunnnen vinden! Nee de Case is zeker niet gesloten. Alhoewel dat voor die ander B-actor in de Hoofd-drol van zijn dromen, maar niet genoeg kan krijgen om geen afscheid te nemen, terwijl de naastbestaanden daar geen kans voor kregen.

In een 24 – uurs-uitzending van uit Mos- in de -kou laten staan, werden de toeschouwers om de tuin van het kremplin geleid. Waaruit afgeleidt kon worden, dat je op woorden alleen je niet 1 préét-zie-dent je tanden moet laten zien, laat staan kon vertrouwen. De Wrakstukken van zijn beleid worden nu naaitioanaal tentoongesteld. Maar zonder overlevenden van de overtuigingskracht stelt al die ‘macho-power-plee’ geen ene reet voor.

Want wat in spierbundels wordt omarmt, zit niet in je hersens verdarmd. En de Hour-Power-play wordt nu in 24 uur 42 maal vertoond, zodat de herinnering aan Pourplay ook U als Oudere in de toekomst niet wordt verhoond. Wim Zonneveld zei het vroeger ook al : “Vérèkke en d’r bij – blijffùh!” Aúderen zijn nu veel meer de stoepsteen van de samenbeving, die je aan de straatstenen niet kwijt kan.

Totdat ook deze re-gering bij het ‘grof vuil’ van de samenbeving wordt gezet. En de ‘Bed Bad etcéterra-cotta vuilnismannen’ aan die Zakken- vullers voorbij lopen, en ze links en rechts van de straat links laten liggen. En er aan voorbye bye lopen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>