A C T U A L I T Y – Meesteresstelijke ‘k-onthulling van qluote unqluote

‘S T R I N G in de L E E R !!’

De D N B kort door de bocht gezegd D e N euk B ank had een ‘Meesteresst my kees’ in dienst , die ’s Extra ghulpdienstverleningen buiten de werktijden om verleende, en veel ’s-M-S-te.

De z.g.n ‘Sweepstake- lady’ rekende ‘’s extra interest te’ en liet zich in klinkende munt uit betalen. Nu begrijp ik waarom ‘s–ex directeur ‘Wel link’ een tijdje met een zware beenbreuk liep. Begreep het verband nooit, maar nu wel-link-s of rechts om, werd iederéén dus rechts of links om door de naaideur, naar de Dark-en-Boardroom achter slot en grendel gestuurd.

De ’s Heks-werkster en medewerkster kwamen dus aan haar trekken, wat D N B niet langer kontrekken, De Trek was er uit..Ze was zo in ‘lèkkere trek dat ze ’s-Extra Cocks in dienst moesten nemen.

In het week-end werd de Board-room with a view tot Darkroom omgetoverd.

Nou zie je normaal gesproken geen ‘flikker’ in the darkroom, maar met zoveel diérèctieleden kun je er met een Sweepstake veel munt uitslaan als je boven de muntkelder zit.

En reken maar dat vele ‘Ha Ha Hééren’ ‘Oh na Nheren’ zich in klinkende munt hebben laten opwinden. Eindelijk een ‘Meesteres in de leer’ die je op geen enkele diversieuniteit kan leren. Mischien ‘lheer om lheer’ van Shakes-spier gelezen.

Maar na ‘qluote –un-qluote’ werd zij toch met één sweepslag ‘k-ontslagen. En volgens geruchten was de bijnaam van het manlijke klokkenspel : “Meneer 1 0 0 Euro!” Equivalent voor manlijk lid met twee ronde cock co notes. En ‘notes’ staat voor bill jet. En de opzwepende dame liet zich daar toehappen.

En als er niet genoeg biljetten in de spleetoog zaten ging er nog even de sweep over heen. Mooie Bill – Jet-set is dat. Dit alles ondersteund en gekreund met het nummer I’m on Fire !
Werd ooit niet door Quote die Dame van dat Minternet –bedrijf ook verdacht van het verzamelen van zweepjes?

Benieuwd wie daar allemaal een ‘Zweepje-voor hadden?’

Eindelijk heeft Naaktderland een Sexschandaal Op Tablootformaat

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>