A C T U A L I T Y – In de Politieke A R E N A en van de Bhoerenlullenlopers van de E O

B- ad B- roddelwerk end B- roge voor de hele mispôge!

Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen.

Kabinèt-niet heeft de boot gemist ! Om tot een ‘vluchtelinquaanse-oplossing’ te komen!! Een vlucht vooruit,waar geen ‘esschepen’ aan is!! Eh escape, maar op de escaper beschouwd is een vlucht naar voren al bij voorbaat voor de poliniettiesche achterbank verloren.

En door de B A N K genomen van Algemeen Beschaafd Néé-der-lants ben je dus faïlliet! Alleen dit kabinèt-niet ziet dat nog steeds niet. Ziende Blind spelen nu de T-oppositie-partijen en de ‘Vrije gemeenten’ een Politiek overspel.

De uitgeréétduceerden krijgen een enkeltje retour, en spoorloos gaan ze achter de horizonder verder na te denken naar z’n malle moer! Schipper mag ik over varen, mag ook al niet meer gezongen,laat staan uitgesproken worden.

En bij Zee-den-zaken denk ik toch niet aan lagerwal geraakte bhoerenlullen van mannen die gisteravond bij de Arena van de E O in beeld kwamen. En het ergste vind ik nog dat die Bhoeren-lullen-lopers bij het naar binnen gaan niet eens hun hand uit de zak halen! Ik kan het woord Zee en Dijk niet meer horen.

Alleen als het de Hoge Nood C is. En niet in Cis, want Psychis zit er één en ander los, als je totall los niet door hebt dat de meeste vrouwtjes, ook al zo’n algemeen slecht nederlantse term, tegen wil en drank en drugs er mee, met andere woorden tegen hun zin in, de Kwakkel-winter van ijspegels van lullen door moet komen. Mannen : Échte Mannen : wanneer worden dat ‘Bhoerenlullendoor-lopers?’

Wat ook niet aan mij is voor Bye Bye-is gegaan, is dat de Yad vocaat van Yad va S H A M E, in eloquent nayderlants ons land gaat vertegenwoordigen op Het Sof festivalt niet mee Sofffistcated gezegd, nadat je uit de Bar-associatie bent gegooid.

Laat staan dat je de Bar –Mitswa nog over zou moegen doen. Als je het te Bar hebt gemaakt als Voor-op-lichter, waardoor de maximinimale belasting als vooroplichter van de achterhaalde minimale feiten eigenlijk ter feitte-pleitte er niet meer toe doen ‘Edel verachtbare’, dan leef ik in een Hol Lederland, waarvan het ‘N-woord in een ‘L-woord is verandert.

Wil ik in zo’n land leven waar een uitgedérangeerde Yad-va-shame – jadvocaat de Politiek in gaat? Nee, dus heb ik onmiddellijk Ha-ziel bij de Twee Heren van gisteravond rondom 10 uur Nieuws-uur aangevraagd!

En reken maar dat ik mij niet met een ‘schmousche-schmoes’ er van af laat schepen. Ik ga Recht door zee op mijn doel af niet naar rechts en niet naar Links! Geen Compromis, om het Kabinet te redden. Want er is in Néé-der-lant niets meer in zicht “Geen redden meer aan!” Ik ben in gedachte als Politieke vluchttelink reeds symbolisch na die Yadvocaat weg gegaan! Nee ik heb niet de boot genomen, daar ben ik te laf voor. Ik heb tijdelijk Haziel-onderdak in een achterafpeeskamertje gekregen sinds die door gemeentelijk-ingrijpen leeg staan.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op A C T U A L I T Y – In de Politieke A R E N A en van de Bhoerenlullenlopers van de E O

  1. Cor Verhoef zegt:

    Top!! Een manifest…

  2. Recht door zee op je doel af – heel goed weer Joshua!

  3. Joshua zegt:

    Dank U wel !! Op-R E C H T H O E Z E E H O E Z E E !!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>