A C T U A L I T Y – Hillary en Bussemaker for Président.. maar hebben ze Giert Wielders over ‘t hoofd gezien..

Bussemaker en de Hillaryaanse spreekverbeelding. Wat hebben die gemeen? Woman Power !! aan de Macht..

Maar misschien moet Hillary Clinton weer bij Barack Ohbama – drama om geld voor de verkiezings-kas bedelen! Yess we can help you, zou Obama al gezegd hebben ! Black Power with Black money?

En Bussemaker, is ook geligneerd aan een gekleurde mee-dochtoon. Dus dankzij die twee staat iedereen er ‘gekleurd ‘op ! En hebben vrouwen het voor het zeggen. En daar kan geen vrouwlijke kant van de man nog tegen op! ‘

Flikker-op’ is natuurlijk politiek-niet-correct, maar wel als het op Geert Wilders aan komt. Die vanavond Pegidiaans een ‘also sprach Zarathustra-toespraak houdt. Und Giert Wielders… Jezt geht’s los! Mit Vicky Léandros : “Wir Fahren nach Lodz.” Fahr dann auch eben nach d‘rauschwitcz. Oder sing ein lied : “ Ein Zug nach irgendwo.” Of zoek het maar uit, wie die geschichte ist und wahr im Holland.. Auch wir haben ess nicht gewüst! Un essen was er al hélemaal überhaupt im Germanisme nichtdabei!

Arbeit macht : “Frei Opzij Opzij Opzij Giert Wielders komt Heute Abend dar bei! En om de Lieve Vrede te bewaren, zullen ze ‘m na de ‘also sprach Giert Wielders- Toelstra’ in de ‘zoek kraaïne’ bij het grof vuil van de verkeerde toespraken dumpen.

Gisteren zag ik nog een ‘Zug’- : dat zoek ken wij op, op een verkeerde plek der herinnering staan. Ik zag allemaal mensen met zonnen en zonder- eh sonderbrillen, die im Wester-Bork dan het Oosten, achter die Zonder- eh – sonderbrille een verleden en Oh- verleden te verbergen hadden, die siebzieg Sieb S I E G Jahren her noch immer als antwordt hat: Wir haben ess nicht gewüst!

Daar word ik noch steeds woest om – en over! Over is dat nooit De Gijssen en Somiszaadtie van de pijpende monden, die dan roepen-poeppen: Wir haben es viecht gewoest!! Na jaren is Simooinichr verürteilt Für misbrauch!! “M Í S -D I EN -A A R S L O C H nicht!!

Hallo , we hadden het toch over Westerbork, en niet over die Schijngheilige : “Hij ligge: Cuttholieke Kerk, toch?” We hadden het over die wagons, over het snelreinigend vermogen van het verleden, om alles anders zu hinein-inter-pretieren,en tieren zouden nog beter behandelt worden in zo’n wagon. ‘Nie wieder Krieg’ Kreg ik maar niet uit mijn geschichte. Nie wieder Wilders staakt Uw Wild geraas! Oh nee da’s een ander lied : Schwarz _weis gesagt. Maar of dat weisch ist?

Die Discussie is nog waait weg. Maar of dat weg waait, of over waait? De herinnering an waait nooit weg. En wie zijn geschiedenis niet kent, zal de geschiedenis zich herhalen. En alle malen zal ik Wenen: Wir setzen uns nieder im tränen ! Trainen? Oh, weg wézùh !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>