A C T U A L I T Y – Heb liever een dure P E N dan een Penthouse..

Met een Pennenstreek werd ze de nieuwe burgemeesterest my case zei Onno Hoes.
Annemarie Pen nieuwe vrouwlijke burgemeester van Maastricht.

Met geen Pen te beschrijven ‘Patha-lóóg er niet om.’ En werd met een Pennenstreek de Maat genomen.

Jean Marie Le Pen heeft zichzelf ook met een Pennenstreek….tot een voetnoot van de Geschiedenis gemaakt.

Familie Moszkowicz heeft zelfs alle Pennen moeten inleveren, zodat ze het faïllisement met de Lipstick van hun vrouwen hebben ondertekend!

Rapepoepblikeinen lagen lang in de Klynch, maar nu is Lynch eerste Zwarte Vrouwlijke Minister van Justitie in de V S – U S A.

Koningspaard van stal gehaald buiten koningspaar om. En dat heeft een staartje.

Onno Hoes schijnt volgend jaar rond Carnaval een bij-baantje in Maastricht te hebben.

Wat lees ik noa: Vluchtelingen hebben niets! En zeker geen toekomst!.

Bed Bad en Brood . De drie B’s. Dat was in onze Jeugd wel anders! Zongen we massaal : “Brigitte Bardot Bardot, die heeft ze niet zo maar zo! Maar wat ‘zo’ nou was?

“Ja, als je dat zei, kreeg je een pats om je oren! Maar ik viel op Sophia ver – Loren! En van Marilyn Monroe had ik nog nooit gehoord. Wij mochten niet naar de Film, we mochten niks.

Ja, aan ons eigen Kruis-teken aan de wand zitten. En ‘Mís-dien-aars niet’ kreeg je een Bisschòp-onder-je-kont! Ik zat toen in het Schandknapenkoor, do I’ve to say more?

Dat waren nog eens tijden, die met ‘geen pen te beschrijven waren.’ Één verkeerd woord in de klas, en je moest duizendmaal opschrijven, neer-pennen wat voor klootzak je was. Alle Flamboussante woorden met minder dan vier letters, werd je naar Meneer de Pastoor gestuurd, om bassanaal gecorrigeerd te worden. En op zaterdag-middag moest je bij de Kapelaan alles opbiechten! Wat ze vijftig jaar later zelf nog nooit hebben gedaan!

Oh wat zou ik graag lid-worden van de P E N, omdat ik mijzelf om te overleven , nooit heb afgeschreven. Lid-woorden.. om over na te denken..Eikel mischien?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>