A C T U A L I T Y –

Van der Kramp is na de uitspraak van de Verraad van in alle Staten tot de kontclusie-gekomen, dat er maar één Walternaaitief is. En dat I S? Nou, om met die groep te overleggen, of in huis te vallen, zodat het in Kroningen met een S I S S E R afloopt!

Mocht dat niet lukken, dan overweegt Van der Kramp naar : “ jullie kunnen allemaal de pot op te luisteren.”

Duss zal de gass-productie waar een luchtje aan zit, naar Het Toilet verplaats worden! Omdat de kans op een ‘aarsbeving’-en beleving te verwaarlozen is. En als je dat door trekt naar de Windmolens, die je op het toilet placeert, zit je haar ook redelijk goed.

Het van Miltenburgvuur, wakkert na recenten-‘k-onthullingen, als Miltvuur door de Tweede Kamer.Het woord Parlement is door Het Práesidium als ‘Géén-idéé-finitum cum spritum tuo geworden.’ Parlement : is Parle – praten en ment komt van Mentir. Dus praten en liegen tegelijk als je naar de waarheid v de Fabeltjes-krant kijkt. En ja, zeg nou zelf : De Fabeltjeskrant ja ja, liegt er nooit om, alsof het als Waarheid gedrukt staat.

Dus de Vrouwlijke Vhoorzitster van de Tweede Kamer onderhoudt goede betrekkingen, waar het Prérisidium terugtrekkingen in de darm en foutna-flora van krijgt!

Er is maar één oplossing Zoutzuur in de ogen van de liers strooien, met aucteursrecht van de octrooyen! En na Van Miltenburg de zondvloed als nieuwe Vhoor en ghoorzitster Hèl leen van Royen. Die voor geen gat van de sparlementaarieërs te vangen is. Word vast een feestboek.. Maar waar gaat dit over ?

Oh, over Vhoortman-hoort-wat-tegenover te staan? De Coöorrupties in terminus bij 10 graden in de Tweede Kamer onder nul, ach ja geef een ander maar de schuld. En wie is de schuldenaar van de dag? Jean Luul met een glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft!

Oh jee, weer hetzelfde liedje.. Laai Laai Laai Laai-ërs zijn het allemaal. Om maar niet te spreken van E l R E Y ; de Koning van de Liemboergse Fly a way ! en iederéén staat voor die Flaaie-lichter in de R E Y ! Want de Kontstant van de On – No Hoeslakens, is een reetgoeie stand en reetgoeie tekst en uitleg. En voordeel is, : Je leest dat soort Nòn – sense alleen maar in de Wakkere Krant van de Fabeltjes krant

Nééderlantders willen in grotere steden een Plas -sterkere Sinister dan tot nu alleen maar gezeik in plas-termen heeft opgeleverd.

De ontstane situatie in de Tweede kamer heeft tot een aard-en aars-verschuiving geleidt, waardoor Miltenburg en van der Kramp met onmiddellijk in-en-afgang met ‘Grootverlof zijn gestuurd!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>