A C T U A L I T Y – 1 en 3 0 April Doet Koninginnendag dag wat het échte Volk wil !!

Sorry dat ik vandaag op Koninginnendag zo laat ben. Was vanmorgen al vroeg op de Uitmarkt! Nog nooit zo’n mooie Fruitmarkt van verboden vruchten gezien.Maar de Uitmarkt is toch pas in augustus?

Ja nee, ik bedoel de Vrijtmarkt! Was prachtig! Vanmorgen zag ik allemaal buitenlandse toeristen, die kleur bekende aan : Once – a ui, Once Keunichtging.

Et Fillem allesanders. Dat kan je wel zeggen. Film : alles anders. Travel Planets , en hoe ze allemaal mogen heten, hadden een cruciale blunder gemaakt, door niet op tijd de Data van Hollande Royale te veranderen.

Dus liepen er incluis moi mêmme , ontblootte brave Adellijke Tiettels door het ter vondeling gelegde rape-poep-bliekje van het Vondel park. Met allemaal waaiende Wimpels vanuit de Stoomboot die ze hier kwamen afblazen, stonden ze in het Oranje Zonnetje te kijk doordat Planet Earth vergeten had, dat Koninginnichten-dag was overgegaan in Koningsnacht of nicht. Dus mocht U vandaag Oranje klanten bij Nachtwacht hebben gezien, of in de rij bij het Wim van Pijbesssen-museum, of bij I A M S T E R D AM N E D !

Dan klopt dat als een Krooninklijke Waterbootbus, die door de Krachhhtten termen reed. Deed me denken aan dat liedje : Lost with out your Love. Maar ja, op z’n lafs’ uitgesproken, voelt menig Thoerrist zich Krooninklijk geborduurderlined. Op schiphol schijnen nog nooit zoveel Oranje Durex-ballonnen, waar mee je maar in je maag kan zitten, opgepakt!

Uit de Darmen-orangerie werden ‘kroonluchters van kronen’ gemaakt ! Die smaakten naar meer. En ik zag vanmorgen vroeg al Prins Mouw-ritsen vrouwen om zich heen laten dansen.Het Go-lonianale tijd-en-strijperk en paal aan te zetten, was weer helemaal terug in het Vondel – lingen-park!

En volgens mij had ik vanmorgen vroeg al op deze Keuningklinkende dag een Oranje Pilletje geslicked! En achter die ene Rhood-don-Dhen-drons , zag ik met Het Blik van Verkade op oneindig de Oranje Zon ten langste Leste ten onder gaan!! Want op 3 0 A P R I L zal de echte Zonnen-Koningin Behatrice, het nooit van die andere Fillem verliezen!! 3 0 April doet namelijk ‘Het Vrije Volk’ wat het wil, en laat zich niet de les lezen door een sjonnen-bril. 30 April moet Koninginnendag blijven! En 2 7 Hapril, mag naar de Koningslaan verhuizen, want Koningsdag nieuwe Stijl was geen stijl! Want als je met Tradities breekt, dan is de Toekomst van voor je het weet verbleekt!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>