A C T U A L I T Y – ‘N e g e n h o n d e r d v i j f t i g gingen Het Schip in!’

‘N e g e n h o n d e r d v i j f t i g gingen Het Schip in!’

De V V D : Léés Halbe gare Zijlstra staat lijnrecht met z’n opgesnoven neus tegenover Het bread and nog eens – dead-bad-festival. Omdat er 9 5 0 plaatsen minimaal vrij komen, kunnen de uitgedooddiceerde Hàzielzoekers in de boot genomen worden, zodat de Nééderlandse Kemphanen, niet zelf Het Schip in gaan! Ik dacht al vanmorgen bij het deadste –laatste nieuws: Zijn we zo ver afgedreven, dat we over lijken gaan en roepen: Doodgegaan plaatsje vergaan. Doodgewoon. We halen onze neus er niet eens voor op. Maar ja, een Lijkengeur opsnuiven, dat gaat één gram te ver!!

Nu een geheel andere Bocht dan die van Biskaje.. Max maakt te grote stappen voor vers-tappen van een biertje! Door de motor zo af te stellen dat aftellen eigenlijk geen zin heeft. Ze kunnen er beter een vier-takt iek-motor in zetten. Dan loopt het gesmeerd voordat Max verstappen ‘m is gesmeerd!

Volgens onbevestigde –berichten is er voor het eerst geen aardbeving in Groningen geweest! Oh, dat werkt snel , die ingrijpende maatregel! En ja, wie nu nog Politieke-vanzelfmoord wil plegen, moet opschieten, want in Loppersum gaat de Gaskraan dicht! Maar waar was er dan wel een aardbeleving op de schaal-vergroting van Richter? Ah , dat meen je niet ! In Eindhoven? Maar ja, door de naamgever is er commercieel altijd Licht aan het eind van de Tunnel..Dat noemen ze in voetbal-termen ook wel een cockcuaanse ‘t overwinning van boeren op De Boer! En nu kunnen ze de Boer op, zodat Frank en Vrij al met een goed gevulde Portemonnaie klaar staat! Zodat volgend seizoen niemand die Club ziet staan. En de P S V – achterban-k, gaat om de twee weken via de Channel – chunnel naar Eng land.. om zijn eigen spelers nog te kunnen zien. En de N O S-talgie zal door de N O S op de Joe-troep-kanaal na sluitingstijd worden uitgezonden..

V – uck N – o L – eader vnl Joram van Klaveren zal morgen niet bekender makend worden dan Bram Moszkowicz, die verzwijgt de waarheid te vertellen. Ondertussen liggen de Rookworsten van de crimibanaliteit na te schmeulen voor de Smoking Gun, mocht het zover komen, dat B V’ what’s in a name de niets ontziende schaamteloosheid van de Jadvocaat ‘Moz kozt nietz’ zal ontluhllen!

Omdat de schòkkende cijfers voor zich zelf spreken, en niet namens de naastbestaanden, willen wij ze ook niet dood-verzwijgen! Maar dat er mensen zijn die over Lijken gaan, Lijkt nergens op.

9 5 0 lijken opeengestapeld in de O N E H O P E of de Moderne ‘Hollow kost!’ Kamp Amersfoort is er niks bij. En wij maar Poliníettisch uit onze nek over driemaal een B lullen. Door een tekort aan Vitamine B,- van dit Kabinètniet!!, ben ik al jaren geleden B-ij ge-Brek aan B éter gestopt met mijn stem uit te brengen. Ver- Kíes- zingen boven stemmen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>