A C T U A L I T Y – Zo lang je er maar niet invliegt vertrouw ik jou wel!!

Uit Psychologische Testen blijkt dat de vliegtuigen zo betrouwbaar zijn, dat ze allemaal door één deur kunnen! Vermits de Co-piloot even op Het Toilet z’n behoeftes doet!

D’r lopen wat ‘Moordgosers’ rond, die best een vluchtleider voor hun leven kunnen, eh konden gebruiken. Maar dat is nu een platte-grond dat met 150 doden nergens op kan lijken. ‘Bèrg-je-dan-maar!’

Nou zat die andere ‘moordgoser,’ alle neuzen wijzen dezelfde kant op, dat daar met voorbedachte ‘verraden zussen’ en zo, een luchtje aan zat! Maar die ‘zat’, eh mag ik U er op aan-en opmerkzaam aan maken, dat eh, de verdachte achter het scherm van de aanwijzingen in dezelfde-richting zitten.

Zodat ze geen gecodooddeerde-berichten met een ‘Neus-of-vingerende-verwijzingen door kunnen geven. En ‘zat’er maar een Master-beer-plan achter. Dan zouden we de verdenking op het drinken van bier, kunnen maatstaven. Maar verdachte Veredelverachtbaarde De Neus van de Neus is 80.0 0 0 maal sterker als dat van een mensch durf te leven! Oh, dus U wil suckereren, dat ‘De Neus’ aanleg voor een Hond heeft! ‘Laat Mauriche dat niet horen!!’ Nou begrijp ik waarom ie altijd zo makkelijk zijn slachtoffers vindt. Alhoewel de Neus volgens Neusrologische ‘s – Experts slachtoffer van zijn Vader-dader is.! “Kunnen we het niet eens over iets anders dan die ‘Moord-gosers hebben.” Dan over die Teeffen..,

Oh, U bedoelt over die meneer van de harde hand met de harde vuisten op tafel, dat ‘Géén-Idéé-mooi-gratie, nu eenmaal corruptief zo werkt, dat het zelfs in Het Handvest van de Democratie staat, dat Zetel-vergaan-plaatsje vergaan, en weer opstaan, tot de zuiverste Democratische M-instituties behoort.

Dus van Van el Rey en Teeffen en de rest noemen we niet effen hier: De Neus sou sègghù ‘Meneer de veredel-verachtbare, het is allemaal Klein Bier !!

Maar het veiligste gevoel hou je over aan dat ook in de E B I in V U G H T het getwitter over Holleeder een veilig gevoel geeft. Wat in de E B I roepen ze tegen de N E US : Komt U maar mee Meneer Holléé Holléé derrrr ‘Open en Hekje # sluiten..’ Dat geeft toch een veilig gevoel! Alleen die Tekst : # Hekje sluiten, moet voor de zussen en zowiezo voor de Maatschappij ben jij, een veilig gevoel van Zeeffetie- Teeffetie geven!..

Open en Hekje sluiten… Tóch es teeffen over na-denken!!

Om over na te denken: “Zijn ze er toch ingevlogen, om die Co-pilot aan te nemen!”

Sommige piloten zijn zo gestoord dat ze over lijken gaan !

Piloot : da’s pas ‘Vlieg-Tuíg !’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>