A C T U A L I T Y – W E A K – E N D

A C T U A L I T Y – W E A K – E N D

Assad I S steeds minder in zicht, en zonder inzicht I S de overwinning steeds meer in zicht.

Hoger – Loontje komt om zijn Boontje!! Meneer Pzalm Zondag !!

A B N – A M R O Haalt Bakzijl Trekt T abé en A M R O O D staan is niet meer mogelijk en trekt daarom de Loonsvehoging in ‪#‎gerritzalm‬ ‪#‎gerredzalm‬ ‪#‎ABNAmro‬ ‪#‎jeroendijsselbloem‬

Ik lees zojuist : Mijn Vader is nu Monica… Daar zit blijkbaar Muziek in: “Hàrmmonica!” Artikel in volkskrant zonder test titkel!

Geschreeuw passagiers tijdens Duikvlucht te horen Ik Duik onder Wil het niet Horen.Geluidsdicht laten ‪#‎airbusA320‬ ‪#‎piloot‬ ‪#‎suicide‬ ‪#‎Lufthansa‬

Benieuwd of Dictators op Dictatort Zijlstra zitten te wachtten? !

Er zijn dezer dagen wel meer personen die een stroomstoring in hun hoofd hebben! Normaal gesproken zou ik ‘m op de Fautomatische piloot zetten ..En bij het opstartten iederéén een Électroshock geven !!

2 1 Miljoen voor de ontheemden, zodat er voor de onthoofden waarschijnlijk niks over blijft!! Oh ja, door de gemeenste Amsterdam gestolen fietsen : “maar ja onthoofd van elke verantmoordelijkheid, kun je uiter waard je hoofd er niet bij houden.”

Ik heb een Speedchaotisch ‘ziendroom.’ Ik loop te snel aan de dingen voorbij, zodat ik ook niet weet dat ik aan een ‘Verzeldzaamde ziekte lijdt’, waar je niet uit moet afleiden , dat ik ook daar aan voorbij ga, Ik verveel me daardoor dood.
Ik speel niet voor dood! Want ik laat mij niet Kísten !! Maar als er een Vliegtuig te snel aan mij voorbij gaat
zie ik dat niet zitten. Want ik zie ze wel meer vliegen..
Dus wat me op de hoogte houdt is dat ik bij-ziende het sowieso niet zie vliegen! Het maakt mij Vlieghel-lam.
Geen man overboord, want alle geluidsbanden waren al in bezit van de N S A en dus de New-York Times oftewel The Herald Tribune. Waarna de Ver B I L D Z E I T U N G em Maus sjé Tung ze mochten Poepbliceren. Ik moest ongetrwijfels aan The F L I N T S T O N E S denken met die stem van : “W I L M A Open that ‘Fucking door’..”Maar bij die Pilood om fout wijzer kwam dat hélemaal niet door. En tussendoor hoorde je geluiden die niet vrij waren..Het waren Historische-geluiden van een andere planeet. Hystérisch is beter geduid, maar we komen er nooit uit, hoeslimmer hij dan gestoord was.. Eeuwige Roem, zonder dat ik bij het lezen zijn naam noem.

Ik dacht dat die Lonely Wolve wel weg was. Juist ja, naar Spermany vertrokken.

Maar ja, een ding is zeker : “Die Piloot is ‘Geschiedenis!’En Wat U geschiet doe dat ook een ander niet! Wee Há je gebeente Hol leed er niet onder schijnt dat goed in z’n hoofd geschoten hebben! Dat schiet-ge-bedje dan! Maar misschien is dat er wel bij ingeschoten.

Kim : Who the Fuck is Kim Kardashian is ‘Uit – béé -haat!’ Uitbehaat? Oh , U bedoelt Uit b-e h-andelt..

Vijf Néé-der-lant-ders aan grens ‘vàn’ opgepakt! Dat loopt dus uit de hand.. En in een ‘handomdraai’ zonder handgemeen staan ze in Den Haag voor de Draaideur en roepen: “Laat me niet alleen!”

Nou begrijp ik waarom mannen op T O P – K I E R vallen..

Ook de Démocratisering van de Vluchtvaart heeft als gevolg dat tientallen- passagiers in de Cock-pit plaatsnemen. Zodat de piloten in alle rust op verhaal kunnen komen, en het net zoals de plassagiers na toilet – bezoek het kunnen na-vertellen.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>