A C T U A L I T Y – Voelt U zich ook wel eens Ge – P O E P P E L D ?

Groen – Links : “W I N S T M O L E N S :
R É C H T S – S T È M M E N!

Door auto-rijder uit te-‘Hàrd-en-berg-je-dan-maar’ Heeft er geen Kind meer aan!Sommige mensen moet je over-stuur niet laten beslissen! Want geen één kind valt te missen.

Millieudomrganizaadties bereiekn een hàkkoord, waardoor er geen Touw aan vast te knopen is. Wat weer voorkomt dat een faalnatieke-tegenstander zich aan zo’n Hàkkoord er op hangt !!

Omdat Hàkkelaar niet uit zijn woorden kwam, heeft ie Cees Hà van Há ha ‘stond er bij en keek er na’ ingehuurd, om het vuile werk ‘wit te wassen’, wat een contra-indictie is van “Schoon-genoeg.” Wat weer van toepassing is op de Drie Van de Nó-Màn-clatura Opruttelt en Opstelt en Spongt teeffens na.

De Lijdensweg van deze regering vindt altijd zijn Hoogtepunt op Goede Vrijdag in de ‘Staatie-wél-of-niet’ in het verdriet van : “Oh Hoofd vol bloed-vergieten en Zonde van de tijd,”om daar nog langer dan een Bonnetje-Nieuwsuur per seconde er niet wijzer van geworden, bij stil te staan! Het is Naarden-kend een bewijs waarom in Naarden op Goede Vrijdag de Judas-penning er überhaupt niet wordt uitgereikt!

Maximale Vers- tàppen aan de pomp heeft er toe geleid, dat Max van Ximale zich bij het instappen heeft verstapt. En daardoor niet aan de start van de Formule-geen-een is verschenen. Waardoor het voor van der Garde opeens mee-zit, doordat er een mee-zit-plaats alsnog voor hem op het allerlaatste moment vrijkomt!

Ene Clarckson, zal met de Clackson het Start-schot tot ontslag bij de B B C geven. Hebben ze daar in Australië wel een achterdeur?

In het grootste Zwarte Gat is ondergronds een ondoorgrondelijke Zwarte Vrouw gevonden…..
Poedel des verdèrfs loopt als klein meisje naakt door shena…

Politie te paard helpt in Supermarkt Met Paarden-middel tijdens bevalling van het boodschappen doen. En beviel het ? was de vraag. Het antwoord van de Hágenten was : “Kind kan de afwas doen!” Tja, soms kan het werk als Politie te paard je wel bevallen!..

Ik voel me door die Schreeuw- Leeuw-lijk van een Domroepoeper ontzettend ge- Poepeld! Poeppie-joeppie..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>