A C T U A L I T Y – Piloot riep tevergeefs: Ik wil er deurrrr

‘Met de deur in huis van de piloot om oud ijzer vallen!’

Goeden morgen: Ik wil de deur niet plat lopen, of met de deur in huis vallen, maar dit bericht beneemt mij de adem. Terwijl ik op de hoogte wil worden gehouden ontneemt mijn adem in een duikvlucht mijn toekomst.

Het zijn geen Piloten maar pietloten op piet lutten. Dat doet de deur dicht, en dat kreeg die ene piloot niet meer open. Piloot stortte al neer voor de deur! Een piloot in passagiers-gedeelte is een dood-zonde. Die ie bij overleving niet had overleefd volgens het strafboek van de luchtvaart.

En ik maar dromen dat ik op een Slot in een Vluchtkasteel leefde , waar alle deuren voor mij open gingen, die normaal gesloten bleven.

Reken maar dat velen ze zien vliegen, dezer dagen.

Viellippendienst helpt Assad door de Winter.

Amerikanen zorgen er voor dat er straks niks meer I S .

W N L lig ik ’s morgens niet wàkker van.

Homonogamie en duurzame-relatie scheiden kost een Duurex.

Diplomaten bewijzen vaak Lippen-dienst maar nu is er een ‘Slippendienst’over een te kort-rokje.

King Richard wordt vandaag voor de Tweede keer begraven.. Nu nog King Cliff Richard.. Klinkt me als muziek in de oren!

Vijfhonderd vogels gestolen; en de Dader is gevlogen!

De Tour des France, zet er een accent equ op, en die hele toer gaat niet door! Détour des france.

De V V D wil ook alle Bloot-vluchtelingen aan de Kust op een boot richting geenitalië sturen. In plain Dutch gezegd: De Bàllen ! “Oh nee, die moeten ze achterlaten !

Diea ré zeg: André Há-zes-zeven-acht redenen om niet meer te gaan.

Eurlings scoort weer een Modèl-vliegtuig.

Deetman z’n best maar om uit de Tweede Kamer te blijven!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>