A C T U A L I T Y – Hé hallo: “ik zie hélemaal niks!’Oh, de Zon is door de Mist verduisterd

Stuivertje –wisselen : Fred Teeven gaat op de plaats van verw ard van de Steur zitten! De wat? Ja, u leest het goed !! Fred Teeffen komt terug in de Tweede Kamer! Plaatsje vergaan en opgestaan! Ze zijn totaal over-steur daar van!

Noemden ze dat vroeger niet Vriendjes-politiek? Nee hee, dat noemen we nu ‘Politieke Corruptie!’ En die twee ‘Teeffen en van Opstelten en geen Spong in het diepe,’ wilden juist die corruptie aanpakken. ‘Aan-pakken?’ Eh, U bedoelt op – pákken, dat soort corrupte-bewindslieden!!

Nee dan Ralp Tuyn die de oceaan oversteekt in 51 dagen. Dà’s pas roeien met de riemen die je hebt !En geen zee ging hem te hoog! Zo’n positief bericht is een ‘golfje naar mijn hand!’

Je moet wel ‘Stéke-blind wezùh,’ om een 91 – jarige Vrouw de Pijp uit te blazen! Opblazen, dat soort gèkken. Of is dat verhaal opgeblazen?

De Verzonsverduistering om half tien, zal door de nieuwe Minister van Justitie onmiddellijk worden aangepakt!

Griekenland zal om z’n schulden te saneren en kwijt te schelden, ontzettend op Deijsselbloem gaan schelden. Dat zal weining helpen als het pompen of verzuipen wordt. Vandaar dat Angela Merckel-würdig voor een agressiever aanpak is. Gewoon ‘Ein – Drei-viertel von d Inseln unter wasser setzen! Dan heb je geld als water, om de schulden in een keer af te hossen!Liebe gnossen!

De ‘Uitslag’ van de in alle Verraad van Statenverkiezing, was vooral bij de P v d A op de gezichten en voorhoofden te lezen! Omdat iedereen er-van-onderste-boven was, moesten wij om alles op hun voorhoofd te kunnen lezen, ook op onze Kop gaan staan!

Om 9 : 30 is er een Vér- Zonnen-eclips, dus het kan zijn, dat U dan deze tekst niet kunt lezen !

Teeffen en van Opstelten en Spong aan de Dijk gezet…, en wat denk je? Ik denk niks, vertel? “Krijgen wij er een Dijkhof voor terug! Vroeger zeiden we dan: “Die zien we nooit meer terug!””

Deo Yolanthe, kunnen we die ook niet eens Eclipsen!!

Zag foto van een Porsche door-midden. Moet wel een halve gare geweest zijn, die achter , en later overstuur zat? Zat? Bezopen dit soort ongevallen. En dan op een kruispunt bijna bij de Heere belanden. Mooi beeld voor een E O programma, titel heb ik al : ‘Rood Bloed.’

Pappa : Als die son nou verdooidtstert ist.. En verduistert bedoel je? Ja ha, kan ik dan op uw schouders er achter komen wat er achter die Zon schuil gaaat? Kan ik dan echt de Hemel zien? Dat weet ik niet schat! Maar ik weet wel dat ik nu een Engel van een Dochter op mijn Schouders heb!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – Hé hallo: “ik zie hélemaal niks!’Oh, de Zon is door de Mist verduisterd

  1. dat zijn weer heel wat duistere praktijken, uitgelicht…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>