A C T U A L I T Y – Goeden Morgen zèg : “Wat làs ik nou dit Weak – e n d in de N. R. C?

Wat ik nou las in de N.R.C dit Weak – e n d !!

Goeden morgen zèg..

Slapeloze nachten van gehad! Ik zal voor zichtig beginnen, met lètterlijk ‘Het –van Onderwerp’ je er maar niet bij neer.
Ik lag er het weak – end wakker van, of ik nou Links of rechtsomdraaiend was. Of ik nou Links of Rechtsverdraaiend mijn Uitroep-teken als Lid-woord draag! “Waar heb je het over zul je zeggen.” Nou ik heb het over een nieuw vrouwlijke Yoghurt. Op basis van Vlaag-gia- Claudiacardinale uitstrijkjes.

Een Vrouw heeft er – aldus het artikel in het N.R.C van afgelopen Zaad-ter-dag, er Lúcht van gekregen, dat een uitstrijkje in de Bloemrijke van-onder-delen van het Vrouwlijk Lichaam een Yohhurtiaans-spartaanse vlùchtbodem is, voor vaaggiënitalën. Nou ga ik nooit naar Italië : voor mijn geenItalië!

Maar om nou met een uitgestréken –gezicht zo’n Yoghurt waar een ‘luchtje’ aan zit op te drinken?, daar zet ik toch mijn vraaginale-tekens bij. Maar mocht ik binnenkort toch wat vrouwlijke kanten krijgen, weet U dat ik de verleiding tot een K a U T-héé-lùchtje niet kon weer staan.. En oh ja, sla nu alvast voor later op Zaad –ter-dàg dag mijn eigen yoghurt-kweek op de week op.

Je weet maar nooit hoe je linksof rechts om. Met een K a U T hee-luchtje wat kunt bij-verdienen!! C U N T?

Twitter-berichten afgelopen weak-end!!

‪#‎Buitenhof‬ #buitenhof : Ik dacht dat Kasparov Rasputin wel schaakmat kon stellen. Maar niet dus ‪#‎putin‬ ‪#‎rasputin‬ ‪#‎borisnemtsov‬
#‎Buitenhof‬ #buitenhof : Ik dacht dat Kasparov Rasputin wel schaakmat kon stellen. Maar niet dus ‪#‎putin‬ ‪#‎rasputin‬ ‪#‎borisnemtsov
‪#‎buitenhof‬ #Buitenhof Meneer Ha van der Kramp : “Aars-gas zit ook een Luchtje aan !Voor Groningers kunt U de W C -pot op !

#‎Buitenhof‬ #buitenhof Die Man veroorzaakt door niet te handelen al een aardbeving ! ‪#‎henkvanderkamp‬ ‪#‎henkkramp‬ ‪#‎kramp‬

‪#‎didd‬ ‪#‎Misbruik‬ MÍS dien Aars niet ! ‪#‎wir‬ haben es nicht gewüst ! Simonis later gepakt op 2 gevallen van Mísbruik!!
21 maart om 21:36 •

‪#‎didd‬ Als de slogan v de Cuttholieke Kerk is: “Laat de kinderen tot mij komen!” is dat een Kruisteken aan de wand! Niks aan de hand ? ‪#‎RK‬

Veel vrijwilligers willen graag de vloer met W . A. van Buren aanvegen ! Ik had toch wel verwacht dat Willem Alles-Anders die vloer niet Rood maar Oranje had geschilderd!

21 maart om 19:31 •

Links-om of Réchts-om draaiende Yoghurt.. dat wist ik al. Maar dat er nu ook volgens het N.R.C Ka Yoghurt bestaat..Of wel K u r t Yoghurt om het netjes te zeggen. Via een uitsstrijkje en zet, hebben we nu dus een soort Vlagianale Yoghurt. Zal Yoghurt The Bear wel lekker vinden.. Dit is geen Joke , maar door een Hamerikaanse vrouw uitgedokterd!! Dus dat wordt met de Pap-lepen ingegoten? Toch es vragen of Va – G I N A Lolobrigidaar van vindt?

Naar nu blijkt zijn gisteravond veel B é Z èt V eeërs ‘ Geef mij maar voorwaarts Mars zei de geit , als een Boer met Kís – pijn afgehaakt met een Hooivork op je nemen. Maar ja vrouwen zijn slimmere wézens dan manne überhaupt niet aan mintelligentie hebben. Mar een vrouw is ‘Kíes-keurig opgevoed ! En gaat niet zomaar De Boer in!

Robben een tijdje uitgeschakeld wegens ‘haar-scheurtjes in de buik’, die ie daar vol van heeft!

V V D wil zijn ogen sluiten voor de No-Blémamathiek, en gaan door die keuze net zoals de twee afgetreden Sinisters De Mist en de Boot in.. die ze niet gemist hebben. De Gé Véé Véé Dée wil grens-vér-lèggend bezig zijn. En wil alle deuren , ook die van de Tweede-en Eerste kamer sluiten.
Maar tegelijkertijd zal van der Steur de Vijver en alle Kasteel deuren voor Há – Zíel-zoekers in Warm mond open stellen !

‘Sub zie die Sinister’ eens bij-verdienen!!

W Há Hòl Lééd er weer eens onder nu ie in de E B I is overgebracht, waar hij de tijd krijgt om ‘Nader-tot-U’ van G * D – R E V E als een Rève te lezen. Vuhgten kan niet meer, ‘k zou niet weten hoe?

En Marie Le P E N is een Afront Nationaal die na verlies dankzij Sharkcozy met geen Le P E N is te beschrijven!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>