A C T U A L I T Y – “Ga lekker daar heen hoef je je niet Dood te vervelen, want voor jou is het Eind der Tijden dichterbij dan je denkt!”

Er is G-haast-dist bij, en de premier issue is dus ‘zo snel mogelijk Up- R U T T E !’ En als het niet anders kan met ‘alle-geweld’, want heel Holland bàkt er anders hélemaal niks van in het moestuintje van de tweede kamer !

En met alle geweld uitgeproduceerde bevruchtelingen uitzetten, stuit op nog meer geweld! Wat in geen verhouding staat tot de Teef fal –theorie, om alle beschuld-digingen van je te laten afglijden! En ver-tel-uit-je-winst vindt Cees van Há Há alleen maar criminimeel gezegd : Geweld – díg !!

“Op de komende ‘verkies-zingen-boven-stèmmen,’ heb ik de cursus : Voorkom ‘Verstoppertje voor doofstòmmen spelen,’ aangevraagd.”

Heb de versterker op mijn P C voor komende weken uitgezet!

In Zeeland – Vlissingen is een K rabbijn het Restaurant uitgezet, toen hij over het randje van menig bord het minterrieur verbouwde, zodat er een nieuw-bestek voor de heropbouw nodig was.

De oppositie vindt dat de Uber-président na de gewraakte opmerking, zijn tijd die ie nog rest, in de achterkamertjes-politiek kan doodden!

Geschiedenisvak gaat verloren, omdat ze hélemaal zijn door-ge-schoten, zodat er voor de Geschiedeniks overblijft!

Babylijkjes in plafond van crématorium..’Gòh, de Hémel komt wel zo erg dichtbij!’

‘Hol leed er’ niet onder.. Hol leer? Is dat niet gewoon de voor-loper van het tegenwoordige condoom?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>