De Grafstemmning zat er gisteravond al weer goed in.

Was gisteren bij een begrafenis, nou en dan heb je niets te kiezen, Dus was ik niet van de partij. Maar laat nou uitgerekend die partij zich over negen maanden niet laten kisten.

Maar gisteravond zaten de stèmmingen van de Lemmingen, er na de verkiezingen goed in. Ik zag de Heren kraai al met de ‘denkbeeldige kist van Rene Grude lopen. Met één been in het graf, but it ain’t enough .

Dus zei onze kleinste Grootste Kruiruttenier: “we zijn weer op de terugweg van het verlies, dus is dat de winst, waar we ons niet onderuit laten zetelen!”

De Winst-en-Verliesrekening is bij de Ha Ha poliniettici sowieso, nooit een schuld-bekentenis. Want wat Rechts is is Krom , en wat Links is komt nooit te-recht, wat dat nou precies inhoudt.

Geen I Déé-66 redenen om de t’overwinning op zichzelf naast hun schoenen lopend te vieren: “Hoorde ik ‘m binnensmonds roepen I Pèchtold you so !” Maar ja, Als je eerst als leider op twintig hoog voor een gigantisch raam gaat staan, dan hoef je geen Psycholóóg er niet om te zijn , om vast te stellen dat ie niet langer voor ruit kijkt!

En dat klopt! Want in dat Spotje zie je de Leider als af-lijder van dat gigantisch raam weg lopen.Hij loopt achter ruit terug richting Het Zwarte Gat van de Camera-lens, en de Politiek. En dan pas voelt ie dat élèctoranaal, net zoals bij Goordom –sanitair, iedereen achter ‘m staat. Het is het ‘d – ombuigen wat krom is. Het is Uri Gellerisch Links ombuigen zodat slinks alleen rechts over blijft. En in de Ver-Wilderderste gedachten zie ik Blondie en Bowie veschmolten in het gezicht van de Wilderiaanste toekomst !

Wat gister één ding duidelijk heeft gemaakt, is, dat de Krutteniers-mentaliteit néélectoranaal verafweeszigd werd. Massal bleven de kiezers thuis, zodat ie zelf meewerkte aan de uitslag , die ze natuurlijk doorthuis te blijven als eerste wisten voor de prognose van Mooi Riche de Honté.

Ik ben gisteravond er lekker vroeg een nachtje over gaan slapen. En werd vanmorgen wakker in de ‘ver van mijn Bad-Show.’

De verkiezingen zijn in dit land een Farce ! Beloften maken schuld, en na de définitieve cijfers wordt alles door elkaar – promises promises-geluld! Iederéén voelt zic néélètoranaal genaaid, omdat alle beloften 3 6 0 graden zijn om-en-doorgedraaid! Dus daarom sluit ik af met de Woorden tegen alle politieke partijen!! : Laat eens naaije kijken!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>