A C T U A L I T Y – V-rij D-ag G V & D-day?

Brandende vraag: wordt morgen V rij & D ag D- day, een Goede Vrijdag, of een Lijdensweg, met een zware Crhypotheek op de toekomst?

Of wordt het I S I Stiële-vraagstuk op de Brandstapel van de next –brutality gegooid !
I S I S gebruikt Internet als Pilot – lot niet meer in eigen handen- . Hoelang nog voor ze de vingers er aan branden. De brandende questie als ‘Kooi-ker-stélevisie’ op de samen-beving, bij zoveel niet te bevatten beelden. Vlàmmend-betoog tot ingrijpen !!

V & D daar heeft de winkel van ‘swinkel –swànkelende publiek’ geen boodschap meer aan. En de ‘verhoerders’ gaan er als een tasjesdief in de nacht, er van door. Het hart van het centrum van de macht en nacht, wordt alleen nog met Kerst de ‘schijn-G-heilige bij nichtten in het veld’ beschenen.

De kalverstraat kalft na de Bonneterie verder af. Het Monopolyspel- ga langs af- val niet meer te Moneypoléren.
Wordt het morgen Vroam and Dressman? Of wordt Schroom & Vreesman? Ik liep al jaren aan die twee lètters voor bij. Héma : “Ken jij het winkelende Alphabète?” G-V & D – W-C & A : “Oh wat moet ik nodig naar het toilet.”

Ik wacht morgen Goede Vrijdag af, zodat we na de fatale uitspraak al een heel vroege Uitverkoop krijgen.

Verder nog nieuws? Het C B heeft nu ook al de levering van boeken aan V & D afgeboekt.. Misschien moet Boekenhoorn de faïlliete boedel over nemen!

Maar ga, niet naar buiten, want dan bent U er spiegel-glad bij. Oh : “Spèk-glad!” Het loopt dus gesmeerd vandaag. Witte Donderdag, Goede Vrijdag? Nu al. Ik wist dat het leven een ‘Líjdensweg was’, om zo snel mogelijk af te schrijven. ‘Maar om nu al naar de Kruisweg van Gógol-ta te gaan.’

Ook de geschiedenis van het leven I S van slag! Wanneer komt voor die Barbaren de ‘Have-no-mercy de Genade-slag?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>