A C T U A L I T Y – Ook Uw Masker van een Kater en het ware Gezicht laten vàllen?

“D A Y A F T E R C A R N A V À L T T E G E N”

Als je het woord of de naam S I S I ‘Vanzélfverkozen Préçedent’ omdraait, zie je dat ze allemaal onder een S I S I -vlag samen-spelen.

Niet te filmen, terwijl S I S I altijd met Kerst de Dróómmantische – gedachte van Vrede op het scherm over brengt. En oh , wat ben ik blij, dat in de jaren vijftig nog niet de Bhoerka bestond , althans in het Protéstikelende Cuttholieke-deel van Neederigland. Want dan hadden wij nooit die te mooie Sisi- Droomy Schneider gezien.

Ik heb een Blinde –geleide hond aangevraagd, bij een trainer, die altijd in en om de buurt van de Albert Cuyp trained. Want ik wil mijn ogen sluiten voor de Barbarij die er op het ogenblik namens de Allahtonen wordt geprédict en uitgevoerd.

Ik hoop zo op een Prédictische Bijbel –voorspelling dat de gehele Middelandse zee in tweeën breekt, zodat iederéén op tijd gratis aan de ‘t – overkant is, en dat daarna door de ‘Golf van Kritiek’ het niet met een S I S S I E R afloopt.. Eindelijk G * D D E L I J K E – Gerechtigheid. Hoef je ook geen Plaspoorten préét-vent tief in te nemen. Eindelijk komt dan die Bijbelse term G * D geeft en A L LA H neemt uit..

Maar ‘I S’ kan sowieso voor de Cuttholieken een probleem vormen.. Dus of de M – I S vanmorgen, ‘de dag na’- doorgaat, is nog maar de vraag. Maar het Zwarte Kruisje op het voorhoofd van menig I S – sentieel de vraag of je dat soort types niet hélemaal moet doorstrepen.

Op het Spoor in Wijchen, waren een aantal jongeren, – vanwege Kar – nà – Vàl op het spoor for ever op ‘Dood-Spoor’ belandt. ‘Perrongeluk gevallen’ noemt men dat..

“Mijn Hémel: waar zijn ze in Hemelsch of G * D S naam mee bézig?” Minihystéries stuurt post naar dode mensen.. Nou dan ken je wel je tijd doodden! Voortaan gewoon naar Adres – onbekend sturen..

Haast-imams krijgen van Koenders voorrang om zo snél-wie-mogelijk- te verdwijnen.

Carnavalsvrouw schrok zich vanmorgen een Carna-‘Vàls-Hoedje’, toen ze voor het eerst zag, dat haar man zijn Masker liet vàllen!

Groningers zijn tegen aardschòk, maarrr vóórrrr Électroshock voor van der Kamp ; de Regering en N A M – E N S vele Burgers van Groningen..Dan staan zij eindelijk eens op hun grondvesten te trillen !! En als ze gaan gillen? “Gewoon oordopjes in! Maken ze eens mee als je voor Dovemans-oren spreekt of praat-paalt!”

P S : Benieuwd hoevel Mannen niet alleen op hun Voor-Hoofd een Zwart Kruis-je hebben?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>