A C T U A L I T Y – Nee héé, we gaan niet zingen..verkies zingen boven stemmen..

Mag ik even Uw gegevens Meneer.. Hou oud U bent U geboorte datum, Uw I- Ban nummer.. “Hallo, weg wézùh jullie!”

“Oh, U bent nog niet Ja Ja Jarigggg vandaag. Ook al gaan de jaren vandaag tellen. U mag mij niet bellen. Dat klinkt alsof u uit het stenenbruidsbed-strijdperk bent.”

Oh dus U bent een vent op beleeft – tijd. Maar U bent toch vandaag niet Jarig? Oh , U bent wel jarig vandaag?

Dat had U wel eens eerder mogen vertellen. Oh, vandaar dat U er ‘Verknipt mooi als een ‘Engel-Bengel Gabriël’ er uitzag.

Dat werd wel eens tijd joh, het zag er niet uit, hoe jij er uitzag. Nee , geen détails. Maar aan je brétailles te zien, ben je meer zwaargewicht, dan je aan Verlichte Poésie, zou kunnen aflézen. Heb je nog wensen? Nee joh, zo’n verjaardag mag je van mij Kado hebben hoor! Want bij mijn geboorte kreeg ik Het Leven als Kado , ook niet kado.

Vandaar dat ik altijd naar ‘Dappere Dodo’ keek. En als je toen jarig was- als kind dan hè, ging je naar de Gheilige Mis-bruik vooraf bleek achteraf in de kontstant aanwezig te zijn. Wij sloegen daarom vele Kruis-tekens aan de wand.

Wie is hier het gheiligste in het land? En naar het Gheiligste mochten wij als Cut Morning in het Cuttholieke achterland nooit naar de echte natuurlijke duin-en-struinlandschappen van Brigitte Bardot kijken.

We mochten niet eens naar Tom Manders kijken. Was te vulgair. Nou, zo te horen heb je nog een goed geheugen! Dus kun je toch niet zo erg over ’t paard getild oud zijn.
“Ja, maar daarom kun je nog wel erg f- oud zijn!” We gaan toch niet zielig doen vandaag hè?” “Nee hee, we gaan vandaag ons zondigen, aan alles wat we zes weken geleden beloofd hadden, om niet meer te doen.”

Gelukkig heb ik mijn korte termijn geheugen op de Malle App gezet.. Dus geen ‘vergeet me nietjes’ sturen. Geen kaarten, ben al jaren van de kaart. U moet mij vandaag gewoon vergeten. Want ik ben nog niet jarig vandaag! En ook geen Rouwkaarten..a.u.b

Oh ja , wanneer bent Ú nou jarig?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>