A C T U A L I T Y – Heb nog nooit een acteur de Os-Kar zien trekken…

Iemand die de ‘Os – kar’ trekt, wat niet te filmen is komt een keer aan z’n beurt man.

Ik zei je het toch. Alles in het leven is niet te filmen, maar wel te overwinnen!

And The Birdman moest als Beste Ektor zijn ‘Bird’ opnieuw voorbij laten gaan.
Voor de Engelse acteur die Stephan Hawkings personificeerde : Eddie Redmaine voor de Film The Theory of everything!

Knap als je naar een Film kijkt die één-lang Zwart Gat voorstelt. Nu begrijp ik de uitdrukking, dat mensen vaak uit de Bioscoop komen, en dan een zwart gat zien.

Ik zie meestal een Zwart gat als ik uit een Dark- room wit no view kom. Heerlijkste plek van stilte. “Zie je geen flikker, terwijl je die op het Witte doek…
Oh nee Shut your mouth..”Las laatst wel een artikel over mannen die altijd aan de Verkeerde kant van de weg-wézùh liepen. Ja, je weet toch dat ze ‘Hàrdleers’zijn. Zo nu genoeg Prhomo voor de Oscar..

D r’aus-stralië pakt Dji-haatgedisten aan: “Pakt ze op een gooit ze.. : “Geen man overboord!”

De Griekse ‘Rukgering naar Rechts’ stuurt een Lijst met Hervormingen, incluis het ware gezicht!

The Jurk-off is in English always besmet met een Demonica – Llewinski-vlekje. Net zoals Shagg in het Engels niet mag worden uitgesproken. And : “To Finger-aan-de-Pols-hoogte nemen is ook forbidden. En voor Bidden moet je in de kerk wézùh , zeg ik maar.

Volgens Herrie Mens-durf-te-leven gaat M&M’s de Politiek in. Macht corrumpeert dus toch. Na de Gay-men voor vijftig Plussen gaat Max Mostwanted- gewitzt verder in de Politiek. Maar hij staat nog op de Wachtlijst.
Moet eerst nog het boek ‘Schuld&Boete’ verplicht lezen, van de Reetclassering. Maar heb ook gehoord dat ie voor een Filmscipt gevraagd is, om Jadvooscaat van de Duivel te spelen.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>