A C T U A L I T Y – Die Kopten hadden I S een Kòp-stóót moeten geven

Er I S niks M i s met I S?

Medische Wereld staat verbaasd, wat je allemaal met 3 D tot leven kan brengen. Wat je weer niet van Rasputin kan zeggen; die werkt namelijk al jaren met 3 D-om Dòm Dòminant. Nu schijnt ie ook al W C 1 0 0 0 opgekocht te hebben. Ja, dat ie slim bezig is, maar voor I S kijkt iet wel uit dat ie z’n hand niet overspeeld. Is neemt vrijheid van geen menings-uiting steeds letterlijker.

Ze worden daderlijker onthoofd van inspraak.. Had ik niet ooit in mijn jeugd iets over de ‘Koppen-snellers’ in Indonésië of Nieuw Guinea geleerd.

Blijkbaar hebben we inderdaad hélemaal niets geleerd,wat je van Rasputin weer niet kan zeggen.

En in Denenmark zijn ze sprakelozer, dan ze onthoofd van de démooigratie konden zijn. Het T V – programma , moet om veiligheidsreden van de buis. Omdat per A-buis types die het ‘Spoor-bijster’ zijn, op gedachten kunnen komen die niet voor herhaling vatbaar zijn.

Ook in de Gok-loterijen worden de Stèrroristische-gedachtengoederen onderhands verwhandelt..

Ook het nummer I S I S van Bob Dylan wordt in verband met de verhoogde attacks van de Spotify afgevoerd. De Giel Baylenshow mag bij het uitspreken van dat werkwoord ‘ís’, onmiddellijk naar de gevangenis.

De Wreld Draait Door is een Understatement, die gezien de huidige gewelddadige ‘poliniettische situatie’ een Understatement van Wereld-orde is. Daarom zal het programma tijdelijk van de Per – A- Buis worden gevoerd. En zal Matthijs Neukirche tijdelijk asiel krijgen bij WaKker Néé-der-lant.. D eze Wereld D oet Dommere dingen dan wij kunen uitzettten! Daarom moet de buis tussen zeven en acht uur ’s avonds op Zwart. Wat juist iederéén als Discriminatie ziet, zodat tijdelijk een aantal niet Witte ManneN de Zwarte Piet zijn. Ook al valt dat onder de Discriminitoire wrangorde, toch wordt dit door de V N, tijdelijk toegelaten. Men sluit er de ogen voor dat men hélemaal zwart-wit gaan denken. In Tenenmarken, loopt men nu op de tenen, zodat men de vijand al hélemaal niet hoort aan komen.

Heer olivier B punt Bommel, schijnt in Zalt Bommel illegaal Háziel hebben aangevraagd. “Geld speelt geen rol” hier, blijkbaar Joden wordt verzocht naar I S – raël te komen, Bibi Néé-than- ja, hoe dom kun je wezen.

Ik zou eerder zeggen: “Wég-wézùh ! Nou was ik al bij geboorte een weg-wees! Maar om met de onthoofding in gedachte, naar I S – raar-El te gaan, zou ik eerder zeggen: “Hou je K O P erbij” Terugkijkende op de 21 Kopten zou ik tegen Bi or not to Bi zeggen: Ik ga niet naar de Doodse-gemeens-schappen.

Er is niks Misraëls met dat land, maar ik zou me eerder richten op die Denkbeeldige stad, die er ooit gebouwd gaat worden. Tussen joden en Palestenen met de verbindende naam Jéé – Ruzie-alem. Kunnen we die Is-types geen Kop-stoot geven? Enige manier om ze Mond dood te maken. Verder doe ik er het vandaag maar mijn verzwijgen toe.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>