A C T U A L I T Y – Bunge Bunge Haus jumpen in Het Maagdenhuis

Verzonnen-pa-nelen; Bunge – Bunge jumpe in het Maagdenhuis, en Het Gulden Vlies bespringen op Klumpe..daarmee werd ik vanmorgen wakker.

Nu nog wachten dat Burgemeester van dèr de Laan wordt uit-gestuurd. Goh, de jaren zestig zijn terug . De Encycclopische Spiraal van het Maagdenvlies aan jonge kinderen van de tweede ‘Géén-idéé-dégeneratie heeft zijn vluchtten naar voren geworpen. Kinderen van de Kinderen, hebben in het Bunge Huis goed de ‘Geschiet-denis zie zich herhaalt in zich opgeworpen. Ik zie als de tekst : Je suis Bunge, boven Het Maagdenhuis Bungelen. En de Aimé , eh, M E bungelt jumpend boven het Maagdenvlies van de gheilige On-ontvangkelijkheid. P S : volgens geruchten verliet van der laan ontmaagd het huis.

En ook ik stond in mei – 69 vlakbij Het Maagdenhuis- woonde toen op de Singel vlakbij Café Hoppe. En een goede vriendin woonde meters van Het Maagdenhuis. En ik heb de Lasser gezien over de Voetboogsteeg heen. Heb bij de charges op Het Plen gestaan. Stond met een Politie agent rustig te praten, tot er het bevel van actie-léés charge werd gegeven. En ik pardoes van diezelfde agent bijna in mekaar werd geramd. Burgemeester Salmkalden woonde achter mij op de Herengracht. “Goede morgen zei ik eens tegen de burgervader.” Jaren zeventig. Maagdenhuis in Rampsterdam hoor ik op het radio 1 journaal! Ik zou tegen de studenten zeggen : “Koop een goede Apple voor de communicatiedorst!Heb je altijd inspraak.”

Verder nog nieuws?

“Oh , Zeur Cliff Richard wordt van meer beschuldigt, dan tot nu met een reet-goeie Middelvinger aanwijsbaar was. Heeft op een réétligieuze instelling niet alleen de be-mideldemiddenvinger aan de polshoogte gehouden. Ja, op een ‘rélíeg-gieuse instelling’ wil je toch wel eens een Kruis-téken-aan-de-wandgerandt een écht Kruis pakken, tóch? “ Ziet er ‘naar’uit voor een b-réét-der-onderzoek.

Naar nu blijkt heeft ex-burgemeester ‘Von Thijn’ van Amsterdam, zich bij de drie duizend Italiaanse supporters aangesloten. Drie duizend Biertaliaanse Bierflèsjes zullen symbolisch de Kuip vanavond onderspuiten!

Kamer spreekt love-spraken goed bij het grieken van de dag!

Biertalianen houden zich rustig, zodat wij daar f-leesen it kunnen trekken, dat meer van Margot Fonteyn dan voetbal houden.

Hoe meer je de naam Lady – Gá Gá uispreekt, hoem ze overtuigd blijft om niet te gaan!

Onderwhandelen met vliegmaatschappij op de Startbaan, heeft vluchtten afgeworpen!!

‘L Haat-predikers zijn Welkom zegt Burgemeester van Kutrécht…, als ze maar op tijd komen. Zodat we dat dan weer snel achter de ‘te rug’ hebben!

Vodafoney roept, zegt, dat hun kaarten S-lim – sim-pel zijn.

Opvragen van beelden bij de Geld-automaten, kost tonnen, die voor het oprepen liggen, tóch? What’s the problem?

‘Néé-der-lantse Lés-bóós vrij vertaald –gewild!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>