A C T U A L I T Y – Tijd om er bij stil te staan …

– zeg maar niets meer –

Bij mij ging gister-avond de Hoofd-redactie op zwart! Ik ging naar de knoppen, zodat ik geen geluid hoorde, en kon maken.
Liberté – Néégalithee et Fraternithee, nou dat zat er deze keer niet in. Burgemeester van der laan is geen thee gaan drinken, deed ook geen Amstelwater bij de wijn. Er was maar een plek, daar op de Dam wilde ie zijn.

Ik had ondertussen mijn oor te luisteren gelegd op mijn kussen, zo slaapverwekkend, dat, er kwam niets meer tussen..En door de verbijstering, en het respect voor de ‘naast-bestaande’, hield ik sémantisch mijn grote bek.

Doodzwijgen, I S , het enige antmoord, op de Barbaarse-praktijken.. Dus ik deed voor mijn Monitor er het Verzwijgen toe.. En had juist dinsdag niet naar opsporing verzocht gekeken.. Ik zocht naar een warme deken, om de rillingen over mijn lijf weg te zweten.

Ik zocht naar een Pen, maar er kwamen geen woorden, die ik al lange niet meer ken.
Ik zocht naar papier, maar door geschoten kogels, hield ik dat niet maar in de gaten, en vroeg: “Wat doe ik nog hier?”

Er vloeiden rode woorden uit mijn ogen, en mijn mond had bezwerend de Bestialiteit bedrogen. En ik ga hier geen ‘vlammend betoog’ houden.. Wel denk ik : Loop naar de Hel. Voor het eerst ben ik voor de Pers-vrijheid zodat we “ze” het verzwijgen kunnen opleggen. Want ok Geen-I-déé-mooi-gratie heeft zo zijn grenzen..

En oh ja, mag ik U vanaf deze plaats uit de Hel, U nog een fantastische ‘Moord-jaar 2 0 1 5 wensen!!’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>