A C T U A L I T Y – En het Monopoly-spel van Mario Draghi ..

Het Monopoly-spel is na bekend-making niet aan te slepen!!

“Bij –drùkken ik wil be-nadrukken dat ik mij bestolen voel!”

Draghi heeft vast Olivier TaBé Bommel gelézen! Want geld speelt geen rol! En Griekenland heeft zich met de uitslag al Rijker gerekend, dan de E C B de Staatsleningen als Straats-ob-lieg- gaties zou willen opkopen.

E C B als het ‘Spaard van Ohstrooie’ maar met die biljetten en milliarden. En al die geluk-zoekers op de onbewoonde eilanden ‘Rent tegelijk achter een Faaltaal Mort- ga na aan!’ Geen Pro-cent teveel zou het Grieks-zeeuwsche meisje zeggen. Maar ja, die kreeg achteraf in Hignsight überhaupt geen cent.

En Ving cent van Gogh heeft zichzelf voordat anderen zouden doen een oor aangenaaid! Dus iederéén die voor niks gespaard heeft, ziet inderdaad zijn onvermogen tot one-betalingen in het ‘Dooitsche Reich’ der Fabeln verbranden. En Nederland en Dooitschland zouden daar Mercklewürdig toch niet hun vingers aan branden! Selbst die Brandenbüger Tor schnapps das nicht!

Ik heb dus op een van de Kanaal-eilanden een be-spaar-me-rekening ge-opend! En het account in Vloeksèmbourg gesloten. En het beste is nu, om je rijk te rekenen! En gewoon de verkeerde kant op te kijken! Want het enige wat er aan al die Vooroplichtingen van zaken is, is dat een hele grote ‘Va Banque’ door een openlijk ‘Prhomosensuéle Man’ wordt geleidt. Prima, want door die Hétero’s wordt je maar altijd de ‘verkeerde-kant’om-geleidt ! En reken maar dat veel hétero’s wat vrouwen zouden bij-druken, om hun Test –tostiron te bewijzen. Bij-drukken.. hou ik een rare smaak van ‘op de Plee over!’

Koning Abdulla wordt niet gecremeerd, maar onder het zand van zijn vermogen bedolven. Benieuwd wie de Olie-fakkel over neemt? !

Prins Android ontkent Sheks te hebben gehad met ‘minder-dan-jarige’; terwijl meerderjarigen op een geheime dagboek-wachtlijst van Feestboek stonden.

Supporters van A J A X maakten vanmorgen een ‘uitgebluste-indruk’

Weer drie Sponsors die F I F A L L I E T verlaten!

En ieder keer als ik die Foto van Riccardo Klement zie: Den ik een Jood te herkennen.. En A H – erlebnis bleek achteraf behoorlijk Joods D N A te bezitten. Maar wie is Ricardo Klement? Zie de Llink, dan begrijp je hoe link die was. http://nos.nl/artikel/2014820-gevangenisgedachten-adolf-eichmann-te-koop.html
2014820-gevangenisgedachten-adolf-eichmann-te-koop.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>