A C T U A L I T Y – A K O – G O – Geen Hebdo Charlie

Charlie Hebdo Á K Ó G Ó !! stond dus vanmorgen om 6 : 2 0 in de rij van 5 0 à 6 0 mensen. Tevergeefs stonden wij dus naar achteraf blijkt te wachten op Godo.. Godoodt je tijd met iets anders I S dat op C S in de andere A K O alleen maar voor reserveringen was. Wat?, reserveringen? En ik heb zelfs Audax gebeld, al twee dagen terug. “Nee je kon niet reserveren!”

Nou ga toch maar eens Jadvocaat Moszcowicz verraadplegen. Oh nee, dat kan ook al niet. ‘De Familie Moszcowicz ná de Maaltijd’, is die Familie met een ‘Geschiedenis’ die nu op een na ‘Geschiedenis’ is!

Ondertussen is het gevaar op een aanslag ‘vàn’ in Amsterdam nog niet gebeurd. Integendeel: de afrekening in de Liquidagradaadties is sinds vannacht weer een erbij gekomen.. Ik geloof dat ik maar in ‘Vóór-schoten’ ga wonen. Schijnen ze heerlijke Kogelbiefstuk te hebben. Maar het was mij nog niet door het hoofd –geschoten, dat een Kogel-regen van een Kalashnikof zonder aanziens-dès-persoons een dodelijke Balcon-scène zou opleveren.Of zou het komen dat steeds meer mensen moeten opschieten, om zo meer tijd over te houden, voor niets doende zaken.

Ik was gister-avond in slaap gevallen bij de Foute Loekie-Loekie, toen een Preetzendta-B-actrice de Présance toe gaf, dat ze inderdaad nooit repèteert! Dus dat Spètterde gisteravond dan ook van het scherm af.. En dat ‘Randdebiel Geelen’ om te huilen was, wisten we toch al! Iederéén die te vaak bij Matthijs Nieuwkerk aanschuift, draait op een gegeven moment door!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>