A C T U A L I T Y – ‘De B Ä R –put van ’t Cuttholieke geweten’

‘De B Ä R –put van ’t Cuttholieke geweten’

Zijn die priesters van de Cuttholieke Kerk, nu hélemaal van G * D los-t? Dat je een Kruis verhoor achter de Schmiechtstoel doet, tot daar an toe! En dat je wel eens na de Mís-bruik dat wargument, om eens een écht kruis te voelen, dan er aan of over te bidden. Dat begrijp ik wel.

Als er één woord als Mis misbruikerlijk van toeplassing is, zijn het die paters, waarvan ik nu pas vijftig jaar later begrijp , of begréép ‘m bij zijn kloten, die lange rokken een pijpen’whats in a name, waren rock around the fok, een goed camsmoesflage, om eindelijk eens de Knuppel onder die rokken in het Hoenderhok van de Cuttholieke kerk te gooien.

Vandaar het woord ‘Kerker’, waar als straf meer dan vaak het woord ‘Anus-Dei’ werd voor-uit-gesproken!

Ja ik begrijp het Misbruik wel.Als je zo vaak met je handjes een Kruis hebt geslagen, wil je wel eens de hand aan een ander écht kruis slaan. Vandaar dat die Cuttholieke Kerk een ‘Mís-teken aan de wand is.Én laten we het maar niet hebben over Mrg Gijsen, Simonis die es Nicht gewüst hätte, woest werd ik , toen ik dat hoorde.

En Mrg Bär, weet U nog, die moest met de Mantel der liefde gedekt worden. Dus pas op als een priester roept: Tafeltje dek! En Simonis die es Gewoest hette! Deetman z’n best om het onder het tapijt van de Kont – ti-nuditeit te vegen? Mísbruik: “Ik moet al overgeven voor ik het woord uitspreek” Vandaar dat men spreekt van de Bär-put!

En als U nu nog niet genoeg in Uw R K- Kruis bent getast, dan moet U maar eens Het Woord V & D Anaal-lizéren!

Zat eens in de artiesten-bus van de Néé-der-landse Opera in de jaren ‘7 0 –tig ! En we verlieten Amsterdam, richting Circus theater Scheveningen! En naast mij zat een Opera-zangeres, later bleek Zwangeres, en ik zei tegen haar : This is our Vie en Die V & D – store!.. En ze zei : What, so big?

En ik begreep onmiddelijk dat ze ‘afstammend van een Rijk-geslacht’ aan haar na-geslacht moest denken. Dus ik wilde af-druipen, want het woord ‘druiper’ durfde ik ‘naast haar zittende,’ niet in de mond te nemen. Dus ik droop af.

En nu zéérieux: V & D druipt ook af. Personail-them, wordt freenancieel uitgewrongen. V & D –theedoeken zijn ook niet aan te slepen! En het beroemde geslacht wordt in Katholieke traditie aan Het Kruis genageld. Vrees & Droomman worden ze nu in nachtmerries van het Personail-them genoemd!

Maar de Kinderen van de kinderen van het zovelste R K Kruiselijke-naakt-geslacht, heeft al Het Tafelzilver en de gigantische collecties , na de dood van Anton, opde veiling gegooid. In totaal over de Honderden millioenen Euro’s..

Na Metz, De Bonneterie, nu dus ‘Froam e n d Draise-men the question?

Is er leven na de dood van weer een gevestibuulde achternaam.. Maar gelijk aan het uitsterven van een geloof,komt de Mís in de Mís-lam-G * D S weer naar boven..Want wij blijven geloven tegen alle Bad-waiters in !

En als u er niet meer ingeloofd, kun je nog altijd André Hazes opzetten: “Want zij geloofd in mij!” “Zij zoekt toekomst in ons allebei!” En dus is er nog altijd ‘hoop van bange dagen’ in betere goede en slechte tijden!

Zo, en nu slaak ik een Kruis-teken aan de wand van geluk ! Het is weer af dit stuk! Goeden morgen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>