A C T U A L I T Y – Volgens w- onderzoek bij Northodoxe Protestanten komt Prhomoseksualiteit niet voor en mag ook niet in de mond genomen worden!!

Volgens w- onderzoek bij Northodoxe Protestanten komt Prhomoseksualiteit niet voor en mag ook niet in de mond genomen worden!!

Niet te geloven: Wij gaan vanavond toch niet bij de pakken neer-zitten!! O Gay dà’s een Pàk van mijn Hart ! Hopelijk bent U vanavond ook goed ge – S H I N T ! Eer ghy begint!

Niet te geloven! De Pro-mís-cualiteit onder Nòrthodoxe-Protest-tantes is niet verminderd. Volgens een Nó-pinie –peiling kan dat alleen maar verminderen bij de acceptatie van gevoelens, die je op een Hoopmo-flikkert! Waarbij moet worden aan-getekend dat de reetgilieuze-gevoelens van ‘mannen-onder-me-kaar er ook niet minder op is geworden.’

Maar meneer : “Als mannen het niet met mannen deden, zou dan toch nooit uit die Sperma-rib van Adòm in de Evaluïteit de Apple niet ver van de Boom kondomen, maar verplicht worden gesteld?

Nee deze ‘ver-zin-s-verspeling’ is voor de ‘niet te gelovigen’, niet voor herhaling vatbaar! Hoe vaak er ook in de Bijbel aan de ‘herhalinks-rites’ wordt gehecht.

Naar alle waarschijnlijkheid waren de 12 Há-Postelen de eerste niet erkende Zee-oh-zeeërs, en kwamen daarna in ‘Dòmroepland van Protest – tanten ‘Oh- Jhéé-ter-land-ter- zee- en- in- de- lucht’ de Vara-zeeërs.

En de respijt-optantes is ook nog heden- ten- dage-bij de- opinie –vragen voor de Crucifixe Homo-vraag op de vlucht.

Maar het gerucht over de Prhomo-sensualiteit gaat zelfs vandaag bij de Shint en de Piet op de Vlucht. Dat de Shint door de Piet genomen, niet in de boot is genomen of gepakt komt door de Gnomen uit Rome, die al eeuwen achter en onder hun kruis zijn door-gezakt.

Het geloof in Jéé- ZÙ S en zo valt niet met het geloof in Shint –ter- klaas te rijmen. Maar alle ‘Kleurs-verschillen-bij-me-kaar’ valt ‘Zwart als Piet’ weer wel te rijmen. Zo, dus deze discussie is nu eindelijk weer klaar!

Kunnen we eindelijk vanavond zonder discusmussie de boel uitpakken!! Dà’s een pak van mijn Hart, want mijn Hart is vanavond Hartstikke Zwart !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>