A C T U A L I T Y – “Tja, je kon er op zittten wachten dat ze zouden… zeggen:

In voorschoten zijn ze allemaal als Voor-schot onder- gedoken!!

En je kunt er op zitten wachten dat bij de uitvaart der Volkeren ze allemaal zeggen: “En hij was zo’n goeie ‘Moord-vent!” Wie volgt ?

Ik wil met alle ‘Geweld voorkomen’ dat er nog meer voorschoten worden gelost! “Heb je een gaatje in je hoofd?” Vroeger was het gewoon een ‘Schot-voor de boeg!’

Vraag dat maar aan Pistolen Paultje. Maar nu is het ‘afschot’ geworden. ‘Oog om oog ver-s-tand om tand’ is het verworden Daar maken ze ‘onder-en-zonderling geen onderscheid meer tussen.’ Aan het eind van het jaar is de ‘Grote Afrekening ‘vàn’, begonnen.

De P C ont-hoofdstraat is nu knikkerspel, vergeleken met.. Lijk-t wel of ze allemaal zonder aanschiets-des-persoons’, met een schone ‘lay hem daar maar neer willen beginnen.’ En dat ze elkaar niet laten kísten, mag ook duidelijk zijn. Vandaar dat er tussen de leden tussen-schotten uit voorzogvleid worden geplaatst.Dat ze allemaal in Liquidiatie –termen faïlliet zijn, trekken ze zich allemaal niets van aan. Als Ma-rok-aan heeft , is zij de enige die het overleeft. Niet te filmen een Shootmobiel-als license to Kill. Makes no sense, want reken maar dat die Scooter-shoottermobiles goede Kogel-lagers hebben!

Tis meer een a ‘Over-kill’ lateley. And Giny komt lateley als vriendin met drie kinderen als getuige ook al niet meer thuis. And Wie de Piepel, zitten thuis per A-buis te trillen.. ‘Killen’ me softly with his song.

Zelfs de Dieren Partij protesteert , vanwege de vele Kogel-biefstukken, die openbaar in het rond vliegen!!

En naar nu blijkt, blijft de Turkse Liquiditaties niet achter.. En als ze zo door gaan kan die Blonde s G * D voor de boeg ook niet achterblijven.. want het woord minder – wordt dood de vanselffiereingende-vermogen tot onvermogen, zonder discrminalaties vanzelf opgelost! Alleen de Heer die boven alles Inshalla Akbar niet op te wachten. En je kunt er op zitten wachten dat bij de uitvaart der Volkeren ze allemaal zeggen: “En hij was zo’n goeie ‘Moord-vent!” Wie volgt ?

“En oh wat ben ik naïef.. Altijd geloofd in de ‘Vermoorde-Nòn-schuld !”

En wat verlang ik naar die ‘Kogel-door-de-Kerk !!’ Want wat schiet je er mee op?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>