A C T U A L I T Y – “Och was ik maar bij Moeder of Albert Verlinde Thuuus gebliebùh!!

Och was ik maar bij Moeder of Albert Verlinde thuus gebliebùh !! Och was ik maar met jou niet mee-gegaan!

Hoes-zo? Aftreden? Wordt eens tijd om hard op te treden tegen die D –omroep-poeppers. Die vragen wanneer je voor het Laatst ‘G _ E _ B E_ E _ U K _ T hebt met een ‘N’ van ontkenning!
Gaat-je geen Flikken ‘aan in welk gat ik ‘m bezet ! Wordt eens tijd voor de ‘Reettegoei Bezem steel’, die K- aarsrecht in je ondevragende Héér- réctum overeind blijft staan!Vragen verder nog vragen? P A U – P A U W. Maar ja, P O W news, betekent Prisoner Of War Hol.. Nou dan H O L je wel achteruit, als je je daar over op-windt. Wordt tijd dat we P O W – N E W S ook eens een Kunstje ‘F L I K K E N’ in Maestreech!!

En als winden knallen in een W A R H O L? Vraag dat maar aan J E F – K O O N S die een meester is in het ‘Opblazen van overdreven niet toedoende zakelijke belangen van Damien Hirst and himself..Hij laat zien dat het Leven ‘Le C H A Ï M kinderlijk eenvoudig is, om zich er met een Glas Champagne en een opgeblazen Gebakken-balloonen Hoend van Chef Koens!van los te maken..

“Kan de Politie van Amsterdam niet al-die-bekenden” van de Politie een ‘Moord-feestje houden, of moordganiseren? Zodat ze voorgoed van de Dood-lopende-straat zijn?

Passend-onderwijs? Wat een ‘Gezeik-weer voor Opplàssend zonderwijs!’

Gehoord op de Radio zojuist : “Boer die zegt dat de Melk-Koe is uitgemolken, en dus Het Scrotum ‘ niet haalt! Quote Unquotem !!

Reetgoeie-actie van: Wapendepot ‘K – Ontmanteld !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>