A C T U A L I T Y – Neunzehnhundert Sex – und Sexzig !! Ah ja, Dass war einmalich..

“M E R C I – M E R C I – U D O für die Stünde C H E E R I E !! M E R C I”

U doodt Jürgens? Wie ? Udo Jürgens. Die van die Schlagers. Slagers? Hé joh, loop jij een beetje achter? Songfestival neunzehn Sex und Sexzig. Merci Merci für die stunden cherie. Cherie! Das war noch einmal !! Jezt ist es Doodschland..Ja, aber er war doch een Östenreicher? Ja Reicher war er schon! 100 Milione schallplatten verkauft.. Doet dat nog maar eens na..

Over Dood gesproken, moet je in New York niet langer Zwart-Wit denken.Dat schiet niet op. En Allah is Dood, moet je ook niet roepen, want dan gaan er meer wilde om zich heen schieten. Vroeggerr, vroeogurrr, ja toen schoten ze nog door met ‘losse’flodders. En ja, sinds Ma Flodder is doorgeschoten, blijf ik wel uit de buurt.Trouwens nu er geen ‘kernvrijze-zône’ van het Vuurwerk komt, niet te vuurpijlen zo’n Rechter op een wormfout, richt ik mijn pijlen maar op het volgende jaar! 2 0 1 5 .

“Over niet te pijlen gesproken.” Als in naam van Allah, Allah nu nog niet dood I S. I S I S doodt 45 van zijn eigen strijders, omdat ze de berg-je-dan-maar van Holy Moses niet hebben verdedigt. En omdat je gen ‘gezichts-verlies duldt: “Dikke Bult –eigen schuld”Lost je die maar in, door ze zonder een Nikaap aan door hun ‘gezichts-veld-verlies’ heen te schieten. Dan ben je wel in alle ‘Vér- Raad van Staten en ontbinding!’ ‘Wrede op Aarde’zul je bedoelen! Ik kan niet anders na een jaar concluderen dat wij op een ‘Moord-Kloot van een Aarde leven.’ Met nog nooit zoveel ‘Moordgosers!’

Maar gelukkig was het gisteren alweer de korste dag. En dus trekken we voor die donkere dagen alweer aan het kortste eind. Allicht, of Heelallicht, kunnen we weer een beetje optimistisch zijn. Met alle goede voornemens.Als we daar nou eens als goed voornemen mee zouden stoppen!! En als we in plaats van Trouw zweren aan elkaar in Ontrouw nou eens die krant gingen lezen? ! En het Licht in het duister van een Zwart gat zouden zien. Maar het enige wat ik kan bedenken, is dat Homo’s vaker in een Zwart gat zitten dan ik de K-aarsjes opsteek.. En nu begrijp ik beter waarom K-aarsjes vaak flikkeren.. en al hélemaal waarom ze juist in –en bij die Cuttholieke Kerk zoveel K-aarsjes tijdens de M I S- Bruik laten branden ! Maar met Het Leven : “le Chaïm is niks M Í S mee!” En met elkaar een Prettige Kerst wensen is ook niks mee. Een kerkind kan de was doen met Kerstmis. En Het geloof kan de kerstboom in. Als ik er maar niet ‘kribbig van wordt!’ en die Vallen Ster van Jezus kwam door N A S A Redt !! Dus die Ster was een teken aan de wand van.. Dat Jezus door die Ster-reclame van de N A S A werd gered! En dat Robert Long before, dat Liedje van Jezus redt alle mensen opgelet, tot een grotere Naamsbekendheid ‘vàn’ tot gevolg heeft gehad.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>