A C T U A L I T Y- Nee hee: “Ik ga niet ‘naar’ die overzichten kijken! Word je ‘naar’ van !

Het grote afsterven is begonnen: what would you do , when you sing out of Tune? Jaren 69-70. Met Jan Meng naar de Film op het leidseplein..Joe Cocker..Woodstock -Holland in Kralingen-Rotterdam. Pappa we worden oud. Udo Jürgens. Moet denken aan Rheinhard Mey: Ein Zug nach irgendwo. Dezer dagen lijken meer op Pasen en de dodelijke dwazen, dan het geboren worden van nieuw Leven. Je wordt er ‘kribbig’ van..En tegelijkertijd vraag ik me af ‘hoe ik dezer dagen de tijd moet doden.’ Voor velen zijn dezer dagen sowieso een lijdensweg..En die Vuurpijlen brengen nou ook al meestal niet veel goeds. Dus de illegalen wordt ook geadviseerd geen Vuurwerk aan te nemen van die Gallochtonen. Maar de Aarde trekt zich daar niets van aan. En we gaan weer naar het licht, zodat we weer vroeger opstaan dan we naar bed gaan.

Maar waar rook is, is Vuur aldus een Zoekraïner, die beelden van het lanzéren van een Boekraket spreekt Boek-delen. Zodat het hoofd-stúk nog lang niet is afgesloten..

De Tipgever aan Peter R de Vries moet wel ondanks geheimshoudingsplicht een goede in-borst hebben. Hij heeft het ‘Geweten’zijn verantmoorddelijkheid te nemen..Want dit drama stuit je toch tegen de Borst.

Als je T O P bent, kan ik er ‘in-komen’ dat je ook T O P betaald wordt. Maar nu wordt je met je Talent ‘Betaald’ gezet ! ‘P AY van de A –keligheid. Oens bien Súúnig!’

Van Rijn-gewéten, als Held op Sokken, moest zijn meerdere erkennen dat Ben Oude Nijhuis door Pauw ‘Héld van 2 0 1 4 is geworden..

Top-inkomens verder aan Banden. Dat worden dus ‘Lopende-Banden!’

Ik ga niet kijken naar als die ‘Overzichten’, word ik ‘naar van..’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>