A C T U A L I T Y – J – A A R S – T – O V E R ge Z I C H T

A C T U A L I T Y – J – A A R S – T – O V E R ge Z I C H T van 2 0 1 4

Vuurwerk: daar is geen Kruit tegen opgewassen !

Oud en Nieuw ben ik altijd onthandt met het
Oog op morgen..

Op nieuwjaars-morgen is mijn “Geluk-bij-een-ongeluk”op een hand te tellen !

Onderhand is zo’n F- Oud-en-Nieuwfeest niet te peilen! Volg –de-Pijlen volgen, zou ik niet doen, kan ‘oog-verblindend zijn!’

Sinds ik zelf ouder wordt, zie ik steeds meer Oliebollen op straat! Maar ze lopen wel gesmeerd!

In de kranten sla ik de ‘Pagina Overleden’ wel even over! Want ook in mijn kring was het weer een Dood-goed jaar. Oh Verleden-tijd…, wat was er in 2 0 1 4 weer veel ‘Haat en Nijd!’ En Pisis-time, werd in 2 0 1 4 de aller ergste Crime! Oh wat zou ik graag een aantal –onder-de-noemer: “I S – L À M, zich lam laten schrikkken. Maar alcoholt achteruit is verboden..

En onthoofden blijkbaar niet.Kunnen ze niet achter die Butchers een paar jongens uit de Schuld – ders-wijk die Rotjes achter die Oranje overalls laten ontploffen? Dat kan als Schuld-en-boete toch de Kop-niet-kosten? En ze schrikken ze zich dan zo rot, dat Al lah je dat op de koop toe neemt. En hier wordt op de laatste avond de allerlaatste Rol-stoel voor rol-beroertes ingezet! Met aan de achterkant er van de Tekst : I S L À M !!

En in Friesland springen ze avant la lettre met De Dames-hakken over de sloot.

In Groningen Nam het Stadsbestuur de zoveelste A A R D – Be- Beving in Ontvangst. En Sinister van der Kamp gaat en mag van de bevolking voorgoed aan het Gas-tronomische-bedrag van de ongefundeerde verdaadkracht een einde en aan zichzelf maken. Zodat de Groningers op een rustig Foud-en Nieuw kunnen terug kijken. Terwijl ze op de Schaal-ver-groting van … geen Richter of Rechter kan overtuigen van de Onschuld van het One-beleid van deze Rukgering!!

In Liemboerg zijn de ‘On – No-No- Hoeslakens voor onder één verdekbed niet aan te slepen!!

En zo kan ik nog Uren doorgaan. Nee, 2 0 1 4 was niet slaapverwekkend. Het was gewoon in Media-termen: een M H 1 7 rampjaar.

Waar ik in Vogel-vlucht verder geen commentaar op geef. Want dan ben ik ‘Snèl-wég’ –wézùh..wat twee weken na de 1 7-de al hélemaal niet écht wou lukken.En vroeger noemde wij een Vliegtuig wel een kist! En 1 9 2 die zich niet laten…. Nee hee, nu moet je stoppen.. geen grapjes..En die ‘Jas van de verbeelding, trek je nu ook maar uit! Want bij dit soort zonderwerpen houden wij niet zo van ‘Grap-jàssen!’ Ja maar er zit een Uitknop op de T V, toch? Oh je hebt geen T V? Dan gaan we je Hecken. Want U kent toch die uit-drugging! In Emsterdamned is sowieso iederéén van de Dam! Zeg eh, hoe laat is het eigenlijk? Oh de Tijd staat bij U all het hele jaar stil? Dan kun je de klok van : ‘het is vijf –voor- twaalf’, er wel opgelijk zetten!

En als het ‘Vijf over twaalf is’, dan is 2 0 1 4 al weer een jaar geleden, om snel te vergeten.

Pay – A S S . eh sorry P S : mocht ik U dit jaar zijn vergeten dan is dat onvergetelijk en onvergeeflijk. En heb ik toch een ‘jaar-rede’ om van mijn fouten te leren, en te verbeteren! Ik verwens U daarom een Schoon jaar, met Badmuts en een U- Knocks Knocks-worst on Heavens door toe.. en schreeuw het Oude jaar uit,op zijn Joe Cockeriaans: Try with a Little Help from my Friends.. Of, om het in ‘Moe-ziek-alische-termen van Abba te zeggen : Happy New Year Happy New Year !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>