A C T U A L I T Y – “Iedere Ochtend ben ik een ‘Trek-vogel’ toch es mijn afscheit contrôleren”

“Iedere Ochtend ben ik een ‘Trek-vogel’ toch es mijn afscheit contrôleren”

“Hoor wie klopt daar kinderen?’ Een Miljoen pakketjes, met een surprise voor onze kleine Max Moszcofiets, die z’n hele inboedel wordt geveild. Wat zal die de ‘Zak van…’, zijn. Ook het Cristal in plaats van Kerststal zal worden geveild.

Rus vindt dode Muis in Worst. Toch eens mijn worst controleren als ik naar het toilet ga. Dat is de ‘Worst-case-scenario’, en daar weet Kees weer alles van. Maar had geen zin in een diepte-interview. Want dat zal Kees ‘Worst-wézùh!!

Hoor dat Sinterklaas twee soorten Pieten meeneemt. Ze dragen n.l allemaal een Masker. Een zwart en de ander doorgestreept in Kleur-bekennen. En als de kindertjes bang worden van Zwarte Piet, gillen ze dat ze naar Pappa willen. En dan haalt Zwarte Piet gewoon de Maskers van zijn gezicht!

P v d A en V V D in de Clinch over….., zou ik niet zo zwaar Antillen!

Weer een E X O – Planeet ontdekt. ‘t zal wel. Ik ben alleen nieuwsgierig naar de Sexo-planeet. Want ik weet nog steeds niet hoe het moet. Dus met de naam Sex-zo, zal het dan uiteindelijk wel een keer lukken.. hoop ik.. Alhoewel Sexuality?, waar ken ik dat woord van?

Kunst werk van 1 Miljoen vergeten in de trein. En de dief ging er als een sneltrein van door..

Sinter Klaas moest bij binnenkomst aan lager wal de adem-test doen. En heeft daarom geen kadood-jes bij zich! Reden: “Om ‘door-zakken te voorkomen!”

Sint heeft Marktplaats in een onderhandse deal opgekocht om aan de vraag van 1 Miljoen-pakketjes van daag en morgen te voldoen. Nou begrijp ik de uitdrukking: “Van-onder-uit-de-Zak-geven beter.”

Ik kreeg vroeger sowieso de Zak, omdat ik er al snel achter kwam dat De Meid-er-op een heel anderbetekenis voor kreeg, en op sheksuéle voor of achterlichting-liggengedachtens zaten mijn Aúders in die tijd niet op te wachten. Want toen ik aan de Sint vroeg , og hij oook een Kruis droeg onder zijn Tabbard, zakte spontaan zijn broek af.

Zag gister bij Centraal – station, grote borden met de alarmerende tekst over de ‘Over-doos-is’ niet aan de Shint besteedt. Maar dat er Klootzakken rond lopen die die dodelijke overdosis verkopen, zou de Coke-straf op moeten staan. Een goede Blow is een Joint forever zeg ik altijd maar. En in die buurten van Het Centraal-station zijn genoeg Blow-jobs te vinden. Maar dat je zo b – L O W kunt zijn om die dodelijke rotzooi te verkopen! Ik zou onmiddellijk naar dat rustieke dorpje Naaldwijk verhuizen. Of koop een kerstboom, zitten genoeg naalden aan, waar je béter van wordt !!

V V D wil niet dat de Winst-subsidie stopt !

Ook het f- ronselen van de wenkbrauwen gaat gewoon door. I-n S-ituaties als deze is het beter om je hoofd I S- santieel koel te houden..

Machinisten en ander trein-personail them hebben zoveel respect voor de N S dat ze ze Treineren.

Wordt het niet tijd dat het hele Kabi-net-niet naar de Commerciële overstapt?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>