A C T U A L I T Y – Groot Dicté der Nederlantste Taal van vanavond is aangepast door ontstane Situatie in Dhen Plhaag..

Dames en Heer – run Breeking Dance News……

Daar gaan we dan, Damess end Heerrun. De voor-op-genomen Kloot Dikthee dair Nierlantse Thaal, wordt door een ont-staande Criezùs en zó, niet uit gezonden !!
Ik herhaal deze zin, zodat U in de subtekst nog aan aantal worden, en werk-woorden er bij kunt ver- zinnen!

Zo Damash and Hear hear hearun! Ik begin met de eerste zin!

Edith Skipher kon je ‘fuck-off-the-record van horen zeggen opvangen’, dat de drie Kamer-leden overleden en Babbeljauwse –twisten de Kerstboom in konden, en alsnog kunnen! Oh ja, de aanhalingstekens en ander tekens aan de wand, ‘geen slingers aan de wand van André please!!’, kunnen bij Edith Schippers opgehaald – komma-ar op met je tegenstand- worden, Ze hangen in de hoogste boom.

De volgende zin. Wij schakelen nu over naar Den Plhaag waar onze ‘koor-rest-pondent’ met menig Mistin-formatie en andere rookpluimen uit de oren van Mark-my-worst komen. Wat onze Kijkers Hema-worst zal wezen ! Mark and Spencers and Suspencers vaqn Downning end woning-street Ten, hebben ‘fuck-off-the-record aangegeven not amuses asmoed te zijn.

Ik herhaal het nog maar eens : “Dit is een aangeplaste Kloot-Dick-thee der neer-lantse thaal.

Ondertussen wordt in Den Haag gekeken, of Edit Schippers, door deze tegenslag wel extra verzekerd is. Want ze blijkt er zo ziek van te zijn, en te wezen, dat ze niet nog een keer in de Eerste Kamer Urinaal en Bàh-anaal afgezeken wordt door de W C – Pleebee:ers van de Wie van de drie van de Pé van de A – er in!!

Straat Sick cretaris van van der Zeiltje er onder , als de Urine ba het Geen-idéébacul-de-sack tot over je enkels van de schaamte , van diezelfde Straat-sickcrateris staat. Ondertussen blijkt uit gheime uigelekte nota’s dat Edith Schippers bij de Gehackte Sony’s onder Kont-trakt van James Bond stond. En James bondt niet in. James bond blijkt ‘nickname-schuilnaam’ voor Pruim minister M R te wezen, Niet te verwarren met J R , die alweer ruimschoots in het schootveld van de Engelen van Joshua Hoogveld, aan de ander kant van de heuvel te zweven.

Wij schakelen nu over voor Break dancing News vanuit Den Haag , waar de Poppen in het Poppenhuis van de Eerste Kamer aan het dansen zijn !! de Voltallige T-opposite van de W C D A- maken hun Toilet op, en hebben Gerdi verbeet gevraagd de openings-dans met Haar res Ma Boe Boe roe ma te openen

Dit was het dan Dames e n d Heer run! U kunt nu de voor-op-stellen in-leveren! Zodat de Jury onder waterleiding en Waterhoofd , die niet op zijn antizeemytische A G T –ter-Hoofd is gevallen op zijn Dialectische ‘Één-Fout kan worden beoordeeld!’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>