A C T U A L I T Y – De surprises zijn Shint-tégraal niet van de Lucht.. Van mij mag je de zeur-prieses van mij K – A D O krijgen!

“Hoor wie klopt daar kinderen? Tis de Shint tégratie sinister van Turkije, sal is even vragen naar zijn naam!”

De Integratie is mislukt, en de Sintégratie verlenen aan de Zwarte Biet ook ten delen. Dit alles is de schuld van de P-iet v d A-ntie Péé Véé Vééïntegratie. Nu heeft de P v d A ook erkend dat zij Minder-Minder-schuld aan dat vraagstuk willen…

De Devieze handel in Zwart Goud wordt niet aan zwarte Banden van de Fauto-handel gelegd. Aldus een volkstelling oude stijl in Zwitzerland. Door-de-Bank-genomen tegoeden aan de Fout-goud-en-Maatstaven worden in een onderliggende tegen-voorstel aan de Hölländische Chäse-Göpffen in eine Sonder-linge angeboot voorgesteld, dat de Hollandsche Wintersportler gratis de komende jaren kan Schiff varen.. totdat de tegenwaarde van het uitstaande Oorlogs-bedrag aan achterovergedrukte Fout-goud-en-maatsaven düch Fröhliche Weinnachte is opgesoeppeerd!

Bij aankoop van een A P P L E en een E I, zet die Firma vandaag al het geld voor st – a i d s – verdere ontwikkeling opzij!

U Naait-ed st- a i d s of Dramerica

De Vogelgriep slaat staids verder zijn Vleugherls uit en Sha doo ron ron wordt steeds meer door kriteik overvleugeld. Ja, een hoogvlieger zal zij nooit worden. En een zwaargewicht in de Politiek, ondaks haar over-en-voorkomen ook al niet.. Haar dictie-frictie komt over als een klein kind die bij Mam-en Pappa om een vogelkooitje vraagt.

Paus I S – L À M – geschrokken van de M I S – lamisering van de I S- L À M – G * D S onmogelijk om tot een ver-gelijk te komen.

Het Leger krijgt extra- T A N K S nu de Olie op het Vuur zo goedkoop is !!

Zwarte Piet overvalt Pomp, sinds hij steeds meer te horen kreeg : “Loop naar de Pomp!”

De Bee Gees hebben een verklaring af gegeven dat Barry Kip geen Vogelgriep heeft!

‘Vroem – Vroem – Vrom – Vrom’, was al jaren op de hoogte van het ‘R O T S – D A L E’, ook wel bekend onder de naam ‘Broche-deel..’

Sick-go à Gó Gó –reclame op de reetdio: “Ik versta-en-begrijp-er-n i k s – hélemaal N I X van !!

Asscher-me-nou! Turkije heeft voor de Sintegratie-aangelegenheden J O B C O- ‘H E N’ van stal gehaald. Maar vanwege de Vogel-griep kan de Hen niet van stal worden gehaald !!

Rusland krijgt het dankzij Moldavië steeds meer Démooigraties voor zijn K I E Z E N !! Verstands – Kíes !!

Dis-mis – criminatie van een Turk – in-een-jurk als Vershintterklaas uit Myra Turkije, is ook hier verboden! De jurk mag alleen gedragen worden in de Moskeeminatie!

Oh jee, A J A X gaf zich zelf een Zeurpriese van K- A D O !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>