A C T U A L I T Y – Benieuwd wie in New York de ‘Zwarte Piet’ krijgt toe-bedeeld?

“Amerika stond toch altijd al B L A N K van de Voor-oor-delen moet je onafhankelijk kunnen oor-en-niet-Moord – delen!!”

Amerika: Het regent niet en toch staat America Blank achter de vooruitspraak moet je meer na-denken, dan kleur bekennen..

Volgens een Prediction staat America op de political Brink of a Prévolution. Dus draai ik maar eens John Lennon een dezer dagen alweer hoeveel jaar geleden -3 3 Years ago – dat Yoko riep : “Oh No!”, niet wetende dat haar achternaam een S O S – noodkreet om te surviven zou worden. En Blanken Politie-agenten die een ‘Black – out’ hebben is naakttuurlijk ook een ‘Contra-evictie-in-terminus.’ En over The Slaves of the History-gesproken…, eens kijken wie in New York the ‘Zwarte Piet van de Slave-history krijgt toe-be-deeld?’

4 december vandaag, is natuurlijk vooor iederéén met een schoon-geweten-en-verleden een ‘Pak- van- mijn- hart’, om wie zoet is krijgt lékkers, wie stout is de Roe. Nou ken ik een Koe-roe, eh , een Goeroe, die in een vorig leven de Shint uit hing, en nu als Pay-King z’n hele G * D S-vermogen aan de Wilgen van de ontwikkelinks-hulp hing..

Want als er een voorbeeld van ‘Ontwikkelinks-hulp is’, is is dat zeker niet. Maar de Sihint-ter-Klaas weer wel. Die wist ‘Zó-cia-al-links van rechts uit te pakken! En ook als ‘Schijn-gheilígge met de Meid er op’, was eigenlijk de eerste ‘Pay van de Beeër’ die later als Pleebeeër behoorlijk ‘Toilet-ofwel-Make-up you’re mind zou maken!

En de voor-uitspraak: “In de Boot-genomen-worden”, zou voor de Shint later op 5 à 6 December in de vorige Eeuw wel eens anders uit-pakken. Door de Schoorsteen genomen, zijn de meeste Pieten en Hoge Pieten die uit de schoorstenen van de Néélectrische Maatschappijen komen, natuurlijk Hoge Pieten , die door het corrupte Bos van de Woning bouw de Bomen, die tot voor kort tot in de hemel groeiden niet meer zien zitten.

Dus overmorgen 6 dec. Is de Shint nog niet, ja, ja wel en niet jarig. En neemt namens Teevven, een juridisch uit geroyïceerde Jadvocaat mee naar ‘Hispanje heb ik Moszcowicz altyd geëerd. Want als er een is, die ze van mij Kado kunnen krijgen is het die wel . Met Gouden Létters van de Gouden Bocht!
Vanwege Drukke werkzaamheden van deze Shint, ben ik tijdelijk onbereikbaar. En ga eens even wat stoom afblazen !! Daarna neem ik U graag weer zonder thekst of uitleg te grazen ! P S : “En Oh ja, rijm Uw Vriendschap vandaag in Marsepijn!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>