A C T U A L I T Y – Aai jaai jaai Jaai Dominique Weesie Waai Waai Waai Oplaaiwaai!

Aai Jaai Jaai Jaai oh wat geef ik die twee hieronder graag een Sémantisch oplaaiwaai ! WH Y ? Waai?

Fuck alone waai waai waai Fuck alone, en een oplaaiwaai, I laf you babie aai jaai jaai jaai, Vuk a lone naai jaai jaai naai, I walk alone , aai jaai jaai jaai, Why I walk alone naai jaai jaai waai,als je zo door gaat geef ik je een oplaaiwaai Why Why Why Why..Why waai waai waaaaaaai gaat het in G * D S-naam over? Oh, over ee Laffer, zeg dat dan….., hoef je het niet zo uit te kraaien, want zo’n Songtekst van de Néé-der-lantse Thaal, zie ik toch in Eustenreich nog niet met de gouden Kop-of-stropo-telefoon aan de haal gaan. En één ding weet ik zeker: “Voorlopig zet ik de Reediao off You Troep voorlopig niet aan ! Aaipp Jaai Jaai Jaai…., ben op zoek naar een Vlaamse Gaai en op zoek naar W C..

De wat? Wee zie… Oh je bedoelt Weesie – Weesie van Prisoner of War.. Oh, van die vraag of je nog geneukt hebt?

Nou ik weet wel zeker dat ik niet geneukt hebt.. Maar Weesie ie nou eerlijk! Als ik je tegen kom zal ik ala de W C I A, wees zie Ey Ee, een Bezemsteel gebruiken om je schoon van de straat en de Media te vééggen ! Las dat Weesie van Powned nu ‘kogelvrij is verklaard’, wat zéémantisch inhoudt , dat nu according the rules of Powned, alles is geoorloofd om de onderste steen van de twee preetzendtastoren boven water-boarding te krijgen. Er wordt een heel Pijpenstelsel van Mond op Mond en Kont-op-Kont-reclame geïnstalleerd. Er worden speciale ‘Masterds and Bastards ge-remasturbeerd..’ Er wordt gebeukt in pakjes Boter op je hoofd, met de – n-druk op de B van Boter, als smerig-middel om de waarheid over de uitgelèkte geheime vreemd-gaan-beukenootjes met een ‘M’ boven waterbed te krijgen..

Rondom de Studio en privé-adressen worden ‘boven en-beneden-all-peilzenders’ en ‘Géén Stijl-zenders geïnstallleerd..’Alle werkloze sthoere-madamme van de Zeedijk worden gratis slet-reisjes aan de twee Heren-aangeboden. En om aan de trekken van de twee Preet-zend-tatorens te komen, worden er glutex-sexhandschoenen aan geschaft om als laatse ‘Kille-ishing-touch’, een neckslag om de ‘d-arm aan te houden. Zodat bij de aankomende ver-réchtszaaking een profilaxisch De En Anaal-bewijs onomstrontelijk is bewezen dat de ‘twee verdachten’ in ‘hoger en lager walletjes’ aan beroep, alles aan ontlastingende bewijzen kunnen anaaliseren wat ze willen en gillen, maar onomstrontelijk is bewezen dat onder de Hoeslakens van die twee vast staat dat de Twee Heren een Bies-seksuele relatie hebben! Wat ze onder de Hoed van Ohn No willen houden. Vandaar dat er besloten is om de Twee Weessies’of wel Wee Cee Beeërs als Re-Pleeërs door de Pot te trekken.. En met hun manier van Démocratie kunnen ze de Pot op.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>