A C T U A L I T Y – Aan de légaliteit van de Zwarte pieten komt een einde, waardoor velen nar Oh Bàm – Bàm Bama – land zijn vertrokken! En met de Noorderzon!

Voor de Illegalen is deze verklaring : “Als Boter bij de Vis, en op je hoofd!! gaan staan is Rape – poep-blikeinse klein-zieligheid”

Alle Illégale aan boord en van boord gehezen Vis, van de afgelopen vijf jaar wordt alsnog geaccepteerd!

Zorre Quita niet overleden, maar zijn ‘victims’ al ruim veertig jaar geleden.. Eik-man, eh Eich mann nicht über sein vergangenheit: “Aber Tot macht Frei” dat is niet het hekwerk, maar het ‘denkwerk’, um zu überleben.

In Wargentinië wordt sinds de jahren vanaf 19 4 7 voordie Heim-zoekers veel in het Duits over-gezet. En dat hadden de Israëliës goed begrepen. Die hebben Eichman ook over-gezet.

Door twee letters weg te halen, zijn elf miljoen il- légalen geworden. Dankzij Barack Obama.

De ‘errors’ zijn weer in de maand teruggekeerd, en het aantal auto’s en mensen dat op het spoor van de hemel-poort strandt, neemt voor de naast-bestaande weer ontsporend en schrikbarend genoeg, veel toe.

Hoensbroeker schoot met R- U Z I om zich heen..Moet haast een Mís-ra-eliër zijn..

Queen niet meer op 1 in Nederland klinkt al muziek in mijn oren.. Want ! er is maar een Queen, en da’s voor mij nog steeds Béatrix

Europesche Neuk-traliteit lijkt me een Bed-idéé…

Immigranten kunnen nu légaal slimme kranten lezen in the U S A.

Sinter Klaas heeft alle zakken terug getrokken, om te voorkomen dat de overgebleven Zwarte Pieten door-zakken.

Vogelgriep moet je ruimend opvatten.. Eigenaar van Pluimvee faïlliet, omdat je van een ‘kale kip’ niks kunt plukken..

De afsluitdijk wordt opgeknapt.. zodat tijdelijk de dijk wordt opgeruimd, doordat iederéén die naar Vriesland wil het hele komdende jaar kan wad-lopen, door een mengelening van zoet en fout water, eh, zoutwater komt er in de ondoorzichtbare dijk meer vis aan bot, dan er ooit aan botjes op je bord voor je kop heeft gelegen!

Door de Ziellig-ale actie van ‘Bol-dot-kom-maar-eens over-de-brug’, heeft de waarde van de Zwarte Pieten dermate onder druk gezet, dat de van-te-voren-afgesproken bedragen niet de échte waarde van de Zwarte Pieten weer geeft. Zodat Bol-dot-komma, intrinsiek eigenlijk net zoals de Zwarte Pieten faIlliet is.

De Kont-strumenten-Bond en James Bond hebben de daarom van te voren belazerde afspraken op het Zinkende Schip van Dotter-Bolcum, iedréén die er niks mee te maken had De Zwarte Pietenzak gegeven, en de rest over boord gegooid, wat betreft de onverkoopbaar geworden zakken!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>