A C T U A L I T Y – Krijg nog eens een “B L A C K – O U D van die Zwarte Sodepieten-diskussie !

Nieuwe resten gevonden.. Niet alleen van de Zwarte Doos, maar ook van Zwarte Piet, waarop de reddingsbergers de historische woorden uitsprak: “M Á K K E R S S T Á Á K T U W W I L D – G E R A A S !!”

Wilde ik net Guus Hiddink een Pluim geven, komt er zo’n vreemde vogel, de boel verzieken.. Dus geef ik de “Zwarte Piet-kaart ”door aan al die Anti-Zwarte Pieten!

Naar nu blijkt bestond Zwarte Piet als figuur al in de 14-e en 15e eeuw. Dus voordat De Slavernijd begon!! Maar ja, vertel dat maar eens aan de Anti-Fries Pieten! Maar het werd wel ontdekt door een Anti-piet activist! Heb sowieso heen hoge Zwarte Pieten Pet op van die Black-out types. Van mij mogen die Anti-types na 6 december Het Schip in! Wat een kleine kinderen zijn dat.

Na al dat grijze weer wer ik vanmorgen geholpen door een Twitterende Zonnenstraal, voor met het “Oog-op-morgen.

Word het niet tijd voor een ‘Oranje Piet’ als symbool voor een “Kleurrijk Zwart verleden..”Ik kan zo zesnullen van Zwarte Pieten opnoemen als je de Réacties van de Voetbal-selfie op Faeces-book moet geloven. Je wordt er soms Strontziek van. Kunnen we geen af-scheit van Feacesbook nemen?

Ik zou ook ‘Vaag-gi-naal reageren’, als ik van die K-U-Thee-vragen kreeg. Ik ben voor het geven van een Door het Lintje gaan van Queen Néélisa-bed, zodat de Pieten voortaan ‘S I R – P I E T’ heten!

Verder Nieuws: Ik voel me als Werkmoord I S “Onthoofd”van iedere verantmoordelijkheid om daar commentaar op te geven !”

Wat doet Piketty mmet al dat geld en die revenuen uit Lezingen? Antwoord : “Hij houdt dat boek en zijn verdiensten onder zijn “Armen!”

Nou nog één dan : “Z- intocht in Vér- Zhint ter klaassen met Gouddwáásse Ingekleurde Pieterdwazen ?” Hij komt met de Meid –er-op!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>