A C T U A L I T Y – De Wens is de Vader van de gedachte, en aldus ligt de gehele P v d A op straat waar de Vhoorzitter ook op uit was! hij wordt op zijn wenken bediend..

“Hoor wie dropped daar kinderen, hoor wie klopt niet daar kinderen, zal is even vragen naar zijn naam”

De S-integratie van de P v d A ligt op straat, waar ze zo gauw weer naar toe wilde. ‘The selffullfilling-proficy’ e n d ‘The Mischfull-thinking’ kwam eerder uit dan de Sint de Surprise voor de kaderleden als ‘surprise-kado van de integratie’ kon aan bieden. ‘Het surprise-pakket van mijn hart’, was een advies aan alle AbdelKaderleden om ter bevorderingkel–de-kinkelen- je mond te houden. Zodat de ‘Zwarte-pieten-spel van de kaart was’,en als iederéén nou eens zijn mond hield…”Asscher me noa,” wat zullen we noa krijgen….. z-onder tussen-komst zijn de twee Abdel–Kader-leden binnen de grenzen van de Tweede Kamer bij een leegstaand kanthoor-pand en onderpand van de uitspraak op de Verrechtsingen van de mensen bij Fred Teeffen van de v v v, ingetrokken.

Fret Teevven moet nu zijn hoofd volgens de Géén-Idémooigratie buigen, alleen neerbuigende opmerkingen moet ie voor zich – tig houden! Onder-en zonder-tussenkomst van de Mintégratie-dienst zal Sinterklaas die Turkije door zijn vaste Woon enverblijfplaats in Myra-culeuze ‘d-òmstandig heden de boel bij elkaar willen houden. ‘De Cohennisering van een hell of a job !!’ De Sint wil de Meid-er-op en de dissidenten er van af. De Réchts-ge-Aarste Burgemeeste van La Hay , zegt Néé tegen ‘t-overlopers op en in het Beginnenhof zonder eind van de poliniettische tunnel.

De Partij van de Vér- Wardheid, zal binnen kort in een geheime Memo van de ondeschepte I S ónthoofd worden van de verantmoordelijke straat-sickcretarissen, en op het Beginnenhof zal geen steen des tijdsop de ander blijven staan! Holy Moses , er wordt dus binnen niet al te lange tijd een Nieuw Miss- la-mytische Babylonelysche Smaakverwarring gebouwd op de oude stenen strijdperken van de Gebroeders de Wit.

Nou word ik liever onthoofd, dan door Vier wedstrijd-paarden uit elkaar gereten, want dan heb je het wel gescheten.Say No Moorriaantjes zo Zwart als Roet ook een Zwarte Piet heeft “Kleurrijk-w-ondergoed! “ Maar ik heb begrepen dat daar altijd een “Kolonelyaal-verleden” aan zat ! Maar naar nu blijkt bestond de Zwarte piet al in de 14-de-15-de Eeuw. Dus voor de Veel-wijverij van de Heer-en grachten staan vol met een donker verleden..En op Curacoa en Bonaire, zeggen de inheemse bevolkingen, Zwart –op – Wit that they Love Zwarte Piet. Je gelooft je eigen ogen en oren niet.. Kijk die zijn pas ge-ïntegreerd. En als je de bruine t’-overzeesche mannen zwart ziet schminken, begint voor mij daar de werkelijke Sintegratie te beminnen..Dus die ‘Twee van de P v d Anderlandse kom af’, kunnen meteen a.s Zaterdag aan de S-intégratie van de Z Z Pééërs beginnen Z Z Përs : Z eer Z warte P ieten !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>