A C T U A L I T Y – 4 8 0. 0 0 0 Euro When my Guitar of John Lennon Gently Weeps

“Good Morning : “When my guitar – Gretsch from John Lennon gently weeps ..sold on auction for a 4 8 0. 0 0 0 E U R O”

N-app-apps zijn de s-tout-tologie van de enderooit-systems. Ofwel: ‘appsent’.. Inderdaad ben ik absent..Alleen Appsolutely Fabulous had ik oooit, mnaar zelfs die heb ik versnipper-en knipperend in de open haard is goud waard gegooid. Maar ja, toen kwam ik een ‘Zwarte Meneer’ tegen, en de ‘peat goes on’ hoorde ik Cher zingen in het Holst van de Schoorsteen nacht..

Wel raar om Cher als Feest-gelift met een Wortel in de mond ’s moprgens vroeg bij de openings haard van het nieuwa tegen te komen. Ik stak even een aanstéker aan, om de dubbele foute opmerking tegen mijn voorhuis in de fik te steken. Want er vallen wat eikels door de Schoorsteen tegenwoordig , die blijkbaar al vroeg in December op Zwarte Zaad van de Riet-piet , eh, repeat zitten.

P –er S-oonlijke V- oorkeur vaao r A J A X had ik niet perse : “Maar ik zeg toch : Olé Oh lé. En ik hoor de Engelen in Eindhoven als zingen : “Oh nee , Oh nee!

Hoogzwangere Vrouw heeft S E X op kraamafdeling. Zeker omdat ze eigenlijk een Tweeling wilde hebben..

H K H Maxima gaat voor V er N ice naar China, omdat haar Vader nu dus blijkt onsterfelijk te zijn.. Maar de slachtoffers van dat regime, blijken al veel langer “Onsterfelijk” te zijn !!

N S beveelt reizigers naar Brél-gië om te rijden via Oslo, zodat tegen die tijd dat de Staking voorbye bye is, ze in Brussel kunnen aan komen!

‘Willem Hòl – leed-er’ niet onder…al die aandacht. Maar zo te zien aan die ene Publicabele-foto op de scooter , was ie ook al bij geboorte met de Helm-op geboren. Zodat een Schelmen-ro-man er al vroeg in zat. Maar vanwege dat ie met ‘Geen-Pen-te-beschtijven- was’, zijn er alleen maar ‘Dommies’ in aanloop naar de écht Poep-blicatie!

En omdat straks de Heer W H-je gebeente wel voor vier aparte Straf-zaken zal worden vermoorddeeld, zijn er bij Madame Tussaud vier Dubbel-ganers van de echte Wee Há je gebeente gemaakt. Zodat W H bij de uitspraak er wel jurudisch bij is. Om persoons-verwisselink – tegen te gaan, dragen alle vier de Madame Tussaud Holleeders een enkel-band. Maar volgens de Rechtspraak is er tussen deze vier ‘Geen –enkel-verband’om verdere crimini-dualiteit te vernijden!

Poging tot Moord!! En ik denk alleenmaar : “Oh B A B Y – B A B Y its a Wild World!!” En André Hazes zong het al : “Zég maar niets meer!” Een kind kan de was doen, En de Moeder er van áf- was!!’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>