A C T U A L I T Y – Wat is het Stélevíeshierring

Vrienden- wat zijn nou vrienden?, zong André Hazes..

Nou ze zaten gisteravond allemaal in de Zaal.. En bij mij kwam de ‘on-zaal – ligge –gedachten’ op, dat het eigenlijk één grote ‘min-zes-tueuse- Penose-clubje van Hiel vers zoen’ was. En er was geen Flikke te bekennen die maar één verdachte Preet-zend-tatort op plaatselijk géén-i-déé-lict op pakte.

En over Preet-zend-tatort gesproken: “Jantje hou je bij je leest en Smid.” En ondanks dat die Jantje Smit veel noten op zijn zang heeft, ging dat gisteren wederom in de suborninairiteit verloren. Nou heb ik sowieso bij het zien van dat soort vrienden last van mijn stem-banden. Want ik krijg het m’n strot niet uit !!

En bij het uitspreken van het ‘drie-letter-woord’, wat deze keer niet met een ‘K’ begint, ga ik al hélemaal over mijn nek, terwijl het nou niet de bedoeling was om over mijn nek te gaan. The Em Oh El – productions are Proud mary presently.. Oh zorrie , ik was even naar andere Chanèl over geschajkeld, want het naast je schoenen van warrogantie-lopen was gister-avond weer niet van de lucht. En na zo’n uitzending ben je natuurlijk op Geestelijk –niveat totaal uitgemold. Want als er een bende van Joop en John in de bemiddelde-matigheid het niveau vanivo totaal naar de ‘ballen van de noten met een ‘k’ hebben gebracht’, zijn het wel die twee..

Enzo te zien, barst het van het Talentueuze –Incesterie , die in de low-kale Kroquètterie, bij de eerste Hap totaal over hun nek zouden gaan. Daarom zijn de Neck-reizen zo populair, alhoewel wat je voorgeschoteld krijgt , niet om te vreten is.

Dus heb ik al tijden besloten om niet meer met een Bordje op schoot naar die Hiel-vers-zoemse –families te kijken. Dan maar met een Bord voor mijn Kop.. Wel zo rustig

P S : Is die Gooise Matras nou nog niet versleten? Leuk gister-avond die reclame vlak voor de stelenvieshier-uitreiking, over : “Beter Bad!” Niet slècht zo’n commercial.. Nou ik lig er niet wakker van……. En ook niet van de uitslag, want ik laat me niet Flik-flooien. Not to bed, was ik ook niet van plan.

Ik zag gisteren iets over Margá B-hult zich in stilzwijgen.En blijkbaar half naakt met een boek tussen de benen. Dat spreekt Boekdelen…

Marga Bhult? Wie? Die vrouw met dat Oosterse Kackcent.. Wat doet die vrouw? “Nou. Ze zingkt!’
Oh, interessant. Oh, ze komt uit de Échter-hoek. Niet normaal welke taal-lenthen daar vandaan komen. Joling; Ilse de Lenge..En proatten ellemaal in eh Dia-lèkt.. Nou dat vind ik wel prettig als ik het niet verstoa! Sinds de Palingcificatie van hele Parelvisserse durpen, gaat mijn geen keel of Stampengat te ver..

Maar Oh , wat ben ik blij met mijn nieuwe Gadgets, Oh you speak over the border.. Yess ! I’m so Kled eh Glad that I’ve ee D I E – L I E D – knop, als ik Jantje Smid en die hele Hilversoemse Gemolde Bende op de The Vhee Olhéé zie!! Die-lied- eh Delete knop.. Toch es over na-denken. Want die mag niet naar de knoppen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>