A C T U A L I T Y – Guus kom naar Huus …. Want de Bàllen staan op springen!!

De Achterhoekse Saghe en Kababbeljouwse ‘twisten’ die ‘ut’ allemaal béter wisten!!

Guus kom naor Huus want je trainerschap staat op springen. Goa zoeroek naor die Achterhoek. Want ‘oerend hard’ is die kritiek.. En bie joa thuus is er genoeg Gruun Gruun Knollen knollen-land.

En daar zaten twee haasje heel parmant. Maar de Jagers staan op springen..Dus zou ik maar voordat de ‘schot voor het doel’ is, maar op Marianne Inthieme springen.

Ik zou al lang mijn Pet aan Maarten gegeven hebben, als je er zelf de Pet mee gooit. En wat is er nou tegen een Afscheids-rechter met zo’n Napalmarès.

En je bent nooit naast je schoenen gaan lopen , wat je van sthuntelaar, en die ander die al hélemaal geen naam mag hebben, niet gezegd kan worden. Je bleef altijd de Heer , die ook in het Najaar van zijn Proflèssionéle – beroep geen Herfstblad voor de mond nam.

Met een afkoop régelinks van de Ka En Vee Bééërs kun je die Boy-lide van je alternaaste – ego – legó –gó-gó opkopen. En je kunt rustig gaan Krentenieren , wat je al een poosje deed.

‘De Rheddertjes lagen bij Koeman en nichte , eh nachten in ’t veld, daar hoorden zij de Bhengelen van Hypocrisie zingen. En een Blind-paard bij de Bi Bi See: I told joe zo , daar kan gen V I bij de Wereld Draait Door tegen op. Want Guus man kaaikt niet meer tegen je op.

En voordat al die Halve zolen, jou onder de grasveld schoffelen of Dronisch neer maaien , zou ik namens het C O C van Jaap van Praag de Heer aan mijzelf houden..

En laat al die verwende Schlemielordinairtjes toch in hun Tiet shirtjes gaar koken..En what’s in a name? Bal en Voetbal? Ja ha, dat betekent kort-gezegd : “Klote Voelbal! ‘

Dus ga niet langer naar de Klote, alhoewel je kunt er natuurlijk met je mooie Blonde Zwarte Vriendin naar Klote in Zürich vliegen, maar ja de Zwètszers weten ook wel raad, hoe je iemand commercieëel moet bedriegen.

Dus boek een vlucht met Virgin en het Ruimte-space-ship naar voren. En gelukkig kun je daar Geluidsloos geen kritiek meer horen. Je zweeft even in het niets. En daarna met beide benen en vaste voet op de aarde, pak je je fiets, en denkt : “Niets van waarde is – ge-weerloos”

Althoos is het mij om het even , maar zonder mijn beide ballen zou ik toch niet kunnen leven. Maar in de Achterhoek van mijn bestaan, kan ik ook zonder ‘bàllen’achter de Vanachterhoekse-vrouwtjes aan!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>