A C T U A L I T Y – F A I T D I V E R S …

Tja, wat zal ik zeggen? : “Nou je moet je nooit op Glad I J s- land bevinden!”

Kim Yong O E N , laat zich weer zien.. Of dat van de goede kant is met een mee-slépend been?

Nederlands Helftal liet zich weer op Glad IJsland zien! De Bàllen!.Maar Guus trekt zich daar – kom naar huus , geen Bal van aan. To Het Lèk boven is..Lèk – ker bézig!!

Zojuist gekeken naar de Déconfiture van Une Grande Dame, met die Làch : “Bros Bros Bros”, nee je ziet niks. Ik zwijg als het graf, en schrok me een beroerte, toen ik gisteravond de docu-dramataire over H- Adèle Bloemendaal zag. Beroerte op beroerte, hersenbloeding-einde verhaal. Kan niet meer lopen etc. Kan slecht aflopen met zo’n krank-zinnige Carièrre. Maar de Schasterlach, die blijft, ook al was ik verstijfd. Maar wel mooie Documantaire. En ook als ze er straks niet meer is, hoor ik haar schaterlachend tot over de rainbow blère en blère.. tot je er dood bij neer valt.

De C A O ’s van Mark Rutte zijn als je ze herhaald : Boterzacht als Cacao’s..

Op de Rampplek van dat voetbalveld, wordt ondankt dat iederéén elkaar ij de IJskou liet staan , naar de schuldvraag verder gezocht. Wordt ‘vervolgd!’

Überall zie je dat ze sinds dit weak-end worden gespot.

Omdat ik mij zelf niet meer onder contrôle had heb ik mijn Selffie beeld in de Boedhadha-stad vernietigd. Zodat ik niettigzinnigs over mijn Vanselfie-daad kan zeggen , voordat ik een shrink heb verraadpleegd.

Museum van de Tweede Kamer toont net als museum in Amsterdam de restanten en vondsten uit de Politieke Beerput.

Ik schijn veel thumoren te hebben, dus heb ik mijzelf nog lang niet af-geschreven!

‘Komt een Dokter in de zaal’: blijkt er niemand meer te liggen.. allemaal ‘genezen’ van die man..

Komt een Vrouw op zaal, liggen er allemaal Dokters in de bedden..

Epke Zonderland is door een beroemde Psychiater gevraagd om patiënten met ‘Hou-me-op-de-Hoogte- angst’ daar over heen te springen of te tillen.

Bij Vriendin is de keuze voor mannen nogal kritisch, ze legt de’Lat’voor en bij mannnen nogal hoog, zodat ze niet onder de gordel blijft. De Goor-dèl van Smaragd is van deelname uitgesloten.

Kleur bekennen: Zwarte Piet zal door Black-oud van himself niet ten strijd-tonele tegen voor-oordelen en andere ringen van kringen trekken..
Guus geeft de spelers van Nederlands Elftal voor dit Weak – e n d e Oefening vrij-af. Zodat ze zich met partner meer op de Bal kunnen kontzendtréren!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>