A C T U A L I T Y – en de R A U W- randen van het Vrije Woord van de Dominéés’- zonen..

S E T H mij maar bij Het Me- Laatse woord van Het Grof Vuil der Cabarèdsteke Kritiek te neer.. Want den Heer is mij als Zoon van de Rheddher..

De Keuke-Ma van het Néé- Kro-logisch woord, is dat mijn Moeder die bij de K R O werkte Kromatisch er aan gebakken zat. Het woord is net als een Zak Pa-tat, om op te vreten, maar voor sommigen niet. Maar U spreekt toch Cel-matig ook I-F R I E T ? En ja , Selma , niets veranderlijkers dan de mens… Groet Van de zoon van Mevrouw Kaaikema, zoals Ad mij altijd noemt als ik weer een woord-en-moordgrap maak ..

Sommigen hebben als Métafor een streepje voor of tegen. Mijn zegen hebben ze. Maar inderdaad Het Grote Af-strepen is begonnen. Hoeveel strepen je ook op de Mouw van je speld hebt.

De Almighty haalt daar zo maar plotseling een streep door.

Ben benieuwd hoe Wim in Kan-nen en kruiken, er op réageert, nu de Almachtige het heeft gepresteerd, om Dominiéémantes de allerlaatse Zoon die van G * D lost en verlost is,is, als Protestantischsimo de Preek over te laten aan ‘Wreek de Oude’ niet voor hij van het Toenail is verdwenen. P S : zie onderaan uitleg over Toenail.

En ‘Yoeper de Poep’ zat op de stoep van zijn allerlaatse Kontferance met ‘Réét-goeie Teksten’ te verpletsen.

Het Woord is niet meer Het Woord. En Bij-bel-denk ik aan fietsen en niet meer aan Wim Ibolaat als ie was van al het Cabaret. Het Woord is Cabareddead geworden.

Youp en Freek zullen ver- lost van elkaar om des Willens van het Vrije Nederlantse woord , Zéé-antisch in plaats van Droom-mantisch vermoorden.

Op Oudejaars-avond komt niemand meer aan ‘Het Woord.’ Want de Here heeft gesproken,ook voor Youp en Wreek de Oude..zal hij nooit meer verwoorden.

De Kaaikemannen van het woord, hebben in Krokedillen-tranen elkaar al langer dàn, vermoordt.

En het antwoord is is al lang gegeven, onthoofd van woorden, is de toekomst van het Vrije Woord overdreven.

Het Cabaredt mij is op die Twee na, al langer dan Red-tut-ketète gestorven. En wie van de Drie waren nou de allergrootsten? Die eeuwige discussie zal ook na die Twee, onsterfelijk lang door gaan.

Voor mij is er maar één de grootste, misschien wel op de hele wereld: Toon Hermans !! Maar , oh, wat verlang ik naar boven! Mijn Hémel wat moet daar met al dat ‘Taal – Lent’ een mooi théater-productie te maken zijn.. Maar ‘den Heer van hierboven’ die alledings regeert heeft dat niet begeert! En heeft met het afstrepen een krijt door de toekomst gestraped..

Maar Het Caba-redt mij van het Leven is nog lang niet dood. Kijk en luister maar om je heen. In het G*Ddelijke woord van jezelf ben spreekwoordelijk Seth Kaaikemaar aangehaald, nooit alleen..

En Het spaanse Graan.. Oh nee, weg wezen nu .. Want de Dwars-leasie patiënten worden met Stam-droom-cellen op hun wenken bediend. De ‘ware Jeezus nog aan toe’ is blijkbaar herrezen.. De Melaatsen en Blinden komen er aan. En binnenkort zal iederéén door hun Stamboomcellen weer op aarde herbestaan!

Hallee loeija ja en Ghie Geleuft dat..

P S : over Toneel als woordgrap gesproken..Engelsen horen dus als ze het woord ‘toneel horen’zij horen dan Toe – teen en nail – nagel!

En wie weet, krijgt nooit antwoord, want Engelsen horen dan : We Wait.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>