A C T U A L I T Y – Dromen zijn bedrog.. maar als ik Wakker word, en er niet van lig?….

Van sommige dromen lig ik niet wakkker , maar van deze wel.

Het spookt in mij, en heb geen inzicht wat er buiten mij afspeelt. Het ‘gezicht’ liet zijn masker vallen, en ging met mij aan de haal. Het danste om mij heen, en ontbloot van enige expressie, die ik toen niet meer bezat, keek ik om mij heen, en zag in een Drie- D-reflexie duizenden Joshua’s dansen. Uit heimwee naar mijn toekomst, wilde ik met ze dansen. Maar kreeg geen kans, want het waren allemaal behoorlijke Narcisten, die zonder stamcellen, mij Clowneerde.

Om kleur te bekennen heb ik geen clown nodig. Maar zonder gezicht, had ik geen inzicht waarom vannacht mijn ware gezicht is gevallen. Maar toen ik op de R E M van mijn toekomst ging staan, opende mij de ogen, van een Rem-pérische ervaring, die ik niet voor herhaling vatbaar vond. Dus nu heb ik ‘Touwtjes’ aan mijn gezicht als Masker gebonden, en saté stokjes tussen mijn oog-leden, om bij de tijd te blijven..Getekend Ad – Rem..

Politie zoekt naar vermist jongetje: en Het Schuurt wel, als je zelf de mist in gaat.Stonden ze nou t e slapen? Nee dat jongetje sliep gewoon in de schuur bij z’n aaúders. Word tijd voor een Amber-Alert voor de Politie.. Want die zijn de weg kwijt..‘k – stond – er- bij en keek er naar….

Baby gedood bij aanslag in Jeruzalem… Oh dus Kerst gaat dit jaar ook niet door? Kunnen we niet even een jaar lang deze Aarde afschaffen, als we met alle geweld niet willen aarden op de bol..Want volgens mij is iedereen al jaar uit zijn bol in as van de verschroeide aarde herrezen..

Fifty Cents komt naar Amsterdam, zodat bij Ziggó Dôme de Collectebus er zal staan, om de rest van de kosten te kunnen betalen..Maar dat zal moeilijk worden, want de meeste mensen geven geen ene cent om fifty cents!
Sinds de aanhouding is het weer een Bende in Nijvel..

Er worden strengere Smaadregels getroffen, zodat de Mintimidaties zullen afnemen..

Koos Alberts gaat Boom-en-stambomen omzagen, zodat ie straks ook aan de wandel kan..’Koos’ je stamcellen zitten in je neusvleughels! Dus je mag voor het eerst uit je Neus peuteren, en daarna alle uit je duim zuigen.

De Wereld Draait Dóórrrrrrrrrrrrrr, ben ik op uitgekeken. Want anders draai ik zelf nog eens door.

Door de I S lamvermiserende werking op de psychologie, spoelt er steeds meer V I S – L À M aan op de Neederlantse Kusten en te keur..

Er duiken steeds meer onderzeeboten op in mijn hoofd. Terwijl ik toch geen woord Russisch spreek. En er is ook ‘Rasputanisch gesproken’ geen woord Spaans woord van benauwdheid bij. Maar in de hersenscan kwamen de bezweedste delen aan de oppervlakte, waar de Radars van de Néé To N A T O on-ontdekt bleven. Naar nu blijkt zijn al deze verhalen en beelden van Ian Fleming from The Spy who came from the cold afkomstig. ‘Van-onder-zee-boten in mijn hoofd? Toch is naar de Psieg, the shrink, voor Nader tot U – onderzoek..

Faillissement voor Twee Franchise–winkels van de Héma! Dus de ‘a’ vàn kan er af. Hoezo? Nou de Hem-a staat dus in zijn Hemd..

Dienst-verlen I N G banken ampèr-e verbéterd!! Kan er over mee-praten..Om goede Bank-cijfers te halen cijferen ze de Klanten weg! Nou dat zal ze duur komen te staan !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>