A C T U A L I T Y – Alle vluchten van K L M – Air France gecanceled..

Alle Vluchtten kan niet meer, van Klm Air France zijn gecanceled. omdat ‘Een Miel’ op de Startbaan van z’n Nieuwe Carrièrre staat.

Camille Eurlink-s . Vooral Mille.. Ze zullen wel duizend redenen hebben gehad, om Camille op de Start-en crashbaan van z’n leven te laten crashen.

Alvorens hij natuurlijk buiten de I C T-ërs-rapporten om gecashed heeft.Want ja, ik zie ‘m toch niet bij Cash end Kerry z’n boodschappen doen.

Want Eenmiel had toch nergens een ‘Boodschap aan. Ja hoogstens aan de A H-erlebnis nu ‘m de Zwarte Pietenkaart werd toebedeeld.

Het schijnt dat bij z’n afscheid veel Pepernoten werden gestrooidop- de Start en landings-baan, omdat ie sowieso altijd verstrooid over kwam.

Want de Boodschap van Één Miel was natuurlijk sinds dat beroemde “huille-buille-vallen-congress” van De W- C D A- na de opmerking tegen Verhà hà hagen in Kots wel-behagen : Ed joor Zeurvis.

Dus de Rotte vis werd doorgesalueerd naar de Oppositie. Waar al jaren geleden al de ‘T’ er vanaf werd gehaald.

Ondertussen wordt bij Desp A I R – France het perso-‘nail-them’, in grote getale gedumpt. En hoogstens wordt er besmuikt ten tonele van Het Verdhoofd-kantoor gezegd : “Ed joor pleuris!”

En ja, die brak uit toen Kamiellie de N-Eurlingquisatie kreeg toebedeeld. Schijnt dat ie nu ergens in het Vlucht-ledige hangt, en een Servische – of I S I S –Drone, hem in de gaten van de begroting die op one-orde was, houdt.

Ik zou gewoon zeggen : “Houd de Dief!” Vooral die uit het Zuiden komen! Die kunnen sinds de onstrafhankelijkheid, zeer goed voor hen-en zichzelf zorgen. Want met een ‘Zàchtte Géé Idée’ snee je er overal mee dee. Mee Dee? Oh M A Y D A Y !

En ja, waar je Déé zegt is Géé Véé Véé Déé erg dichtbij bezijden van de waarheid niet gespeend..

Ed You’re Zeurvis. Ik vroeg het van de week aan de Visboer: Wat is ed you’re zeurvis? Nou dat is geen Pleuris op Majestates. Maar als je daarmee impliciet Kamieltje horrormonezoon van die Boer-ge-meester bedoeld?

“Tja, dan zou je wel eens geliekkekliek kunnen häebben hè? Reken maar dat Een Mille Vleughellam en last van Opvliegers heeft. Maar hoe kon Een Mille zo opstomen in de Luchtvaart der Volkeren?

Oh, dà’s heel gemak-en-ongemakkelijk! Gewoon een Pak van je Hart laten Door-stomen, zodat als je ‘k-ontslagen en ‘Billen-Gíllentik met de stok achter de deur krijgt.

Doorgestoomd en stijf van de W-arrogantie gewoon op de Startbaan van een Nieuwe Càr-dèr-rièrre gaat staan.

Oh , U bedoelt ‘Friemel-piemeltjes-politiek?’ Tja, dan moet ‘Een Mielle maar is de hand in eigen broek steken. Zijn die Cuttholieken n.l erg goed in!! Want daar hebben ze allemaal een goed “Schijn-gheilig –gezicht en Poker-face voor !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>