A C T U A L I T Y – Oh Oh ver – L E D E N v d S T R A T E N – en Generaal

Oh Oh ver – L E D E N v d S T R A T E N – en Generaal

Oh ohver – Leden van de Straaten en Generale.. De omroep of wel de Domroep heeft van af de Dom-ste van de eerste en Tweede kamer-torentje De Zuilen tot dood verklaard.

Zodat tot in Haar- zuilens de verradellijke vernichting tot Troons-afstand namens het gehele ‘Kabinètniet van het volk, op het Pleebeeërnaile Plein van de Gebroeders de Wit , Zwart op Wit komt vast te staan, ‘en zojuist hier in de gezameleijke-voornamelijke Beslissing bij wet is aangenomen’, dat per secreet heden ten daghe Zwarte Piet aan H-a K-a H-a ha ha wordt uitgedeeld, en Zwarte Piet zich zelf namens Shinter klaas met de ‘Meid-er-op- en- er- onder’ blijkt, dat Sinterklaas voortaan H-a K-a H-aren op haar tanden zijner majestuéteitelijke Konigin Maxima over –over-grootdonder en dochter van keizer Koning en Jadmiraal Maximamiliaan is!

Door de ontstane grondwettelijke aanplassing om van dat Konttiettutiotonele gezeik en verwarring af te zijn, Schors ik hier bij de Vergadering in Kom-pléé-mentaire zin, en ga over tot de One –orde van de dag.

Ik verzoek u allen te gaan staan, op staan en plaats vergaan, kunnen de dranghekken weg, en eindelijk Het Volk : “Léés 50 – Plus wat P V V Déé-pleebeeërs” het Heft in heftigheid en handen nemen..

Ik verzoek de Tolk voor de Onder-tiettelaars en de verblinde verleiden-honden, plaatsvervangende woning aan te bieden.

Om de Kont van het paard niet als een-ogige Koning te laten verblinden, verzoek ik de battlejorie van de Sini-ensanitaire eenheden, verrechtst-omkeer te laten maken. Wie er verder nog in de Hofvijver in-zwijnt wordt door de niet van de Partij van de Dieren stanvastelijk per Diercreet met een voorschot afgemaakt..

Het gehele Kabi-net-niet wordt en Plein Poepbliek met een Voorschot opgerutteniert, met 900 Euro..

Om het toch nog feestelijk af te sluiten zijn er 150 Zwartepieten-kamerleden als extra’s- lees: figurante-débutantes’ ingehuurd met als Hoofdpiet Makkers staakt Uw Wilders geraas.. Nog nooit zijn er zoveel mensen tegelijk op het Binnenhof ‘k – ontslagen van verrechtsvervolging, en hebben en pleinpoepbliek namens Hoofdpiet Wilders de Zak gekregen..

Ik schors de vergaderingkel de kinkel.. “Oh dat had ik al gezegd?” Zit U er nog? Dus dat is voor Dovemans-oren? Ja ha, want dat denkt Het Volk al eeuwen. Want die weten wat Parlement betekent sids de franse Entrévolutie: Parle is praten en Mentir is liegen.. Dus de Regeringen Parlement Praten en liegen tegelijk tegen Doven-mans-oren.. Noch is de Géén-Idéémooigratie verloren..

Oh ja, niet weg gaan : We moeten nog Wildershelmus van Nass –zouwe de zingen! ! !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>