A C T U A L I T Y – My Name is … My name is : “Breek me de Bek niet open!! maar waar heb je het nou weer over?

“My Name is .. My name is… My name is….”

Wil de echte James Bond is opstaan, we hebben je meer dan nodig dezer dagen..

Nog Nieuws vanmorgen zegt een mij bekende iedere morgen..Richard Kiel. Wie?. Richard Kiel. Breek me de bek niet open. Te lang geleden. Als ik je nou zeg: 2.17 lang . 1977 “The Spy who loved me”. Moonraker. Oh die! “Ja, als je die tegenkwam Bond je wel in James! Toch. Die man met dat ‘Wielrek’ in zijn mond. De Kogel vreter. Ja ha, wat is daar mee? Die heeft het “Loodje-gelegd”, om het in James Bond termen te zeggen. Nou weet ik wel dat het Loodje leggen, tegenwoordig niet meer de impact heeft als vroeger, maar we werden er wel ‘Lood-om-oud en fout-wijzer van.’ En wie keek niet naar James Bond. En Gottfried John , ein Doodscher, eh deutscher ist auch schon nicht mehr da. Dadelijk blijft er niemand meer over.. Maar James – niet the Butler, maar Bond : “My name is James Bond”, Bond en krachtig gezegd: hij bondt er geen doekjes voor het bloeden om, is er nog wel. And The Real James Bond is Scottisch, en Pro Independent.. Dus, die Engelsen hebben het volgende week de 1 8 – de het nakijken.. Sean Connery, is wel gevraagd om Her Majesty The Queen te Saven.. – Als je de Kwien Zeeft, blijft er volgens mijniks over..- Zodat voor het na-geslacht, er in de komende eeuwen op The Spy who Loved The Queen, hij zijn leven op het spel en overspel t.o zijn echt genote heeft gezet, Zodat The Real James Bond niet in the Tower of London, met de Eeeuwige Room achter the tralies van the Inferno Tower of London verdwijnt…

Over verdwijnen gesproken, tot vannacht laat, tegen alle regels in naar ‘De Grootste Verdwijn-truc-docu gekeken..’ Wie Homeland gezien heeft, ziet in deze Docu, hoe het écht is gegaan. En wie beter wil begrijpen hoe I S en I S I S is ontstaan, Kijken..http://www.npo.nl/2doc/10-09-2014/VPWON_1197677. Zelfs de Hoofdrolspeler in deze real documentary lijken op de caracters van Homeland. Heb begrepen dat er geen Boots on the ground komen..Maar de Drone-matische Beelden van I S or I S I S , hoe ze worden geëlimineerd, hoef ik niet op mijn netvlies van ‘Net zoveel’ te zien..Heb begrepen dat het Franse Woord “A Là”, ook niet meer mag worden gebruikt, omdat anders de Inlichtingen-diensten in de Frans –sprekende landen over-uren moet draaien. Omdat dan iederéén een potentieële Hell Qaida-klant is.

Maar in Nééderlandt breekt nu de Hel lose, omdat Iveau op ‘Stelten en Srong’ zijn ‘Lidmaatschap op – stuk-beleid’ van Kerkkief als dief in de nacht heeft moet opzeggen, Van opbiechten was geen sprake, en van Opstelten en Spong een Jadvocaat in de armen nemen nog minder. “Waar gaat dit over?”

Dit gaat over de Handlanger van Rasputin- Ras- Putain!! En zijn Gergiev-vriendje wat weer de beste Bed-en Bad-maatje van Silvia Toth is. Gergiev steunt Rasputain door Dik en Dun. En zelfs ‘Dik en Dun- door- de- broek’ zouden zich daarvoor schamen alle Onderbroeken lol en humort ten spijt. Serge Gergiev een groot Dirigent is zijn weg en dirigente baton kwijt. Maar volgens velen, heeft Rasputin te veel Noten en ge-noten op zijn zang. Omdat ie Pal achter zijn vriendjes in Russia blijft staan. Om maar grof te zeggen. Hij trekt er zich geen reet van aan. Waarmee zijn Heksuéle gebaardheid, wel duidelijk is. Gergiev heeft ook de Hoogste Note –onderscheitding gehad. Zodat aan Serge Gergiev- Sylvia Toth en Opstelten als Lid van de Kerk- kiev-vereniging een Raspupanisch luchtje zit. Kerk- Kiev, oh , hoe zout het daarmee zitten? Of is dat Zout op de Wonde en in de ogen strooien.. En hoe zou James Bond dit oplossen..

Tijdje niks gehoord van James Bond.. Zou ie terug zijn op z’n Oude Plek achter het Wijzeren Gordijn? Of heeft hij te maken met de MH17? Of zit ie in de Woestijn van? En hoe zal het allemaal aflopen?

Dus Kijken naar de Docu, om een beetje inzicht te krijgen in…

En Oh ja.. Morgen avond kijken naar College Tour!! Vrijdag avond rond half negen. College Tour met Toine Hys en Jerry Paxman!! En ik was bij de Opname twee weken geleden.. dus misschien als U een Heer ziet in Blauw Pak? Ben weg..

http://www.npo.nl/2doc/10-09-2014/VPWON_1197677

VPWON_1197677
The Docu over the Search of Bin Laden en 9 / 1 1..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>